TESTOVALI JSME BEDNY K+H_ADAM_KRK_uli

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
SoundsFine

Re: TESTOVALI JSME BEDNY K+H_ADAM_KRK_uli

Příspěvek od SoundsFine »

Fractal píše:spis mi slo o to zjistit o co presne jsou ty mensi horsi, to je cele... zalezi mi trochu i na cene, jak prekvapive
jsou lépe přenosné a skladnější a levnější, ve zvuku výhody u O110 nehledej

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Fractal píše:spis mi slo o to zjistit o co presne jsou ty mensi horsi, to je cele... zalezi mi trochu i na cene, jak prekvapive
:wink: ... 0110 mají velmi podobný zvukový charakter jako 0300, ale samozřejmě trochu menší zvukový objem i woofer i cenu ... takže pro komplexnější vhled do mixu mohou být 0300 více popisné ... Ale 0110 jsou samozřejmě skvělé bedýnky ...

matucha

Příspěvek od matucha »

neznam nikoho, kdo by rek o O110 krivy slovo... spis jenom "tyvoe sem neveril jak ty maly kosticky hraly" ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jeste nutno rict , ze treba 300 nehraji nejak moc nahlas na to jaky maji výkon (sic to uplne staci) a jestli 110 jsou o neco mensi, tak ta hlastost bude urcite jeste mensi (i kdyz jako nearfield to bude dostacujici)... predpokladam ze distributor u nas by ti je za zalohu urcite pujcil na ozkouseni...

kexik

Příspěvek od kexik »

ekeaze: ta nizsia hlasitost indikuje ze basove menice nebudu moc citlive, co ale zasa (sice nepriamo) znamena lepsiu linearitu. bolo by to na dlhe teoretizovanie preco to tak je ale rozhodne je to skor pozitivum nez naopak

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

kexik píše:ekeaze: ta nizsia hlasitost indikuje ze basove menice nebudu moc citlive, co ale zasa (sice nepriamo) znamena lepsiu linearitu. bolo by to na dlhe teoretizovanie preco to tak je ale rozhodne je to skor pozitivum nez naopak
jj.. jako rozhodne ty 300 hrajou uplne akorat, na nearfield... velky plus ze maji limiter , ze kdyz se to omylem vyhulí, nebo nejaky nechteny signal tam vleze , tak to krasne ochrani... ale to ty 110 asi maji taky

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Tyvoe sem neveril jak ty maly kosticky hraly...

Odpovědět