TESTOVALI JSME BEDNY K+H_ADAM_KRK_uli

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
syncro

Příspěvek od syncro »

Ecson Waldes: I já děkuji Jirko, tvá poslední věta ("svoje nazory pod jinym uhlem") shrnuje to, proč si diskuzí s lidmi jako jsi ty moc vážím.

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

LUPO

Příspěvek od LUPO »

makety...carloffe, ty ses vrah.... :)

fova

Příspěvek od fova »

safa píše:... mmno ta moznost tu je, ovsem lidi jsou liny a radsi ctou o tom jak testovali jini nez by sami zvedli zadek. Vzdyt si vem jak dlouho trvalo nez si nekdo dosel poslechnout ADAM A7micky. Lidi jsou to co se doctou na forech zvykli brat jako absolutni pravdu ... ostatne podivej se na ctenare GS abychm pro priklady nechodili daleko.
Podepisuju! Take s tim musim bojovat, protoze mnohem pohodlnejsi je cist nazory na forech.

safa píše:
Co se mi ale Jirko zdá u člověka tvého rozhledu a zkušeností zbytečné, je tvoje příkrost a kategoričnost v soudech. Bez jakékoli hořkosti,
... ruku na srdce, unas jsou prikre soudy pomerne tradici, to nema nic spolecneho s timto testem ani s Jirkou. Myslim, ze o soudech typu "Behringer = sracka" jsem toho v minulych letech napsal ze az ...
Souhlas. Nevim, cim je tenhle stav u nas v zemi zpusobeny, ale zda se mi, ze cim mene ma clovek zkusenosti, tim vic dava kategoricke soudy. Asi proto, aby zakryl svou neznalost. Take je to asi dane vekem. Teenageri vidi vse cernobile a jak clovek starne a asi i zmoudri, tak uz nevidi veci tak jednoznacne / definitivne / dogmaticky. Myslim ze stari ma i svoje vyhody. No a nakonec dost cechum je asi kritizovani vseho kolem vlastni.
Naposledy upravil(a) fova dne 20 pro 2006 21:09, celkem upraveno 1 x.

matucha

Příspěvek od matucha »

No a pak ke stari to zase clovek vidi jednostrane a dogmaticky a k tomu casto i zahorkle ;-)....

Jinak etien s tema matrixama trochu zazmatkoval a prodal je. Ale urcite chapu, proc je prodal, vyresit to, aby je v tom svym prostoru rozumne umistil a pouzil bylo na hranici moznyho.. a spis bych rek, ze lehce mimo ty moznosti. KH k nemu pasnou uplne akorat a tak si myslim, ze je to pro nej lepsi reseni. Kdyby mel 2x tak vetsi prostor, tak uz to nebude tak jednoznacny.

Ctirad

Samson Rubicon

Příspěvek od Ctirad »

Škoda, že v této zapálené diskusi úplně zapadla existence monitorů Samson Rubicon (viz ten časopisový test), které za cenu srovnatelnou s Behringery nebo Tapco nabízejí páskový výškáč a velmi pozitivní recenze. Tady by asi měli zbystřit všichni, kdo hledají monitory do nějakých 15 tisíc za pár.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

matucho no uprimne, kdyby se etien nedal tak blbnout tebou a jirim, tak by matrixy jeste dnes mel :) vono kdyz vas panove clovek chvili posloucha a cte, tak by si nejradeji nekoupil nic, protoze si rekne mega za bedny nedam tak na to radeji seru....nekdy je lepsi stat nohama na zemi

matucha

Příspěvek od matucha »

tak to mi pripada jako hodne mimo komentar --- etien vlastne ty matrixy prodal spis proti nasim doporucenim, protoze mu proste prisly moc velky do jeho studia

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ctirad píše:
Mno, na matrixech asi nebudeš míchat a K+H si asi nedáš do obýváku. Já bych chtěl mít obojí. :-D
A proč bys nemohl na Matrixech míchat ?

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Ivo píše:
Ctirad píše:
Mno, na matrixech asi nebudeš míchat a K+H si asi nedáš do obýváku. Já bych chtěl mít obojí. :-D
Protože bych na to musel mít tělocvičnu ;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ctirad píše:
Ivo píše:
Ctirad píše:
Protože bych na to musel mít tělocvičnu ;)
30-35 m2 už v pohodě stačí ....

U Matrixů je další problém - aby totiž začaly pořádně hrát, je k nim třeba ještě špičkový zesilovač (v ceně minimálně samotných beden)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Ctirad píše:Protoze bych na to musel mít telocvicnu ;)
(Trochu odbocim) tak to se mrkni v jakym mini prostoru maj audiofilove monstra jako tyhle starsi B&W Matrix 800, touz je ale fakt extrem, hifisti to maj hodne jinak:))

http://www.ac2.jp/bw.html
http://www.ac2.jp/user01.html

Obrázek

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To je nadhera!!! Uplnej oltar!

kru

Příspěvek od kru »

radeji nic

LUPO

Příspěvek od LUPO »

kru: mas muj obdiv, tve komentare vzdy sedi! :) dve slova a vyjadris tim naprosto vsecko!

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

ECSON WALDES píše:(Trochu odbocim) tak to se mrkni v jakym mini prostoru maj audiofilove monstra jako tyhle starsi B&W Matrix 800, touz je ale fakt extrem, hifisti to maj hodne jinak:))
Chybí ti tam slovo "někteří".
Jinak z těch fotek není jasné, jestli to jsou cihlové zdi nebo nějaká příčka a za ní půl metru silná akustická izolace.

Odpovědět