jinak ten odkaz na stiznosti o tom CME ... prave, pavel ma uf70, tam to nemusi delat to same co uf80 ... ale vsak uvidim. v tom obchode to prozkoumam a uvidim, jestli mi neco na tom nastroji bude vadit nebo ne ...
Kvalitní 8-oktávový masterkeyboard?
no ... o Yamaha Motif racku (a jinych) samozrejme vim, akorat mne odrazovala ta cena ... ceny pouzitych jsem nezkoumal, mozna se to casem bude hodit. kazdopadne motif je jediny syntak, se kterym jsem prisel do styku (zatim) a ... dela se na nem fajne, no
snad casem ... zatim soft 
jinak ten odkaz na stiznosti o tom CME ... prave, pavel ma uf70, tam to nemusi delat to same co uf80 ... ale vsak uvidim. v tom obchode to prozkoumam a uvidim, jestli mi neco na tom nastroji bude vadit nebo ne ...
- Pavel Vantuch
Vůbec to neber ve zlém, leč v této větě je již vložen paradox, že když to zhruba stejně stiskneš (+- 10% - to by mohlo být zhruba?) tak to bude hrát zhruba stejně (+-10%)fova píše:Jde o to, jestli pri zhruba stejnem stisku bile a cerne
klavesy negeneruje kazda z nich jinou velocity.
Jinak řečeno rozdíl velocity 99-121 (u stisku odpovídajícímu 110)
Ale jináč su Moravák
- Pavel Vantuch
Tak jsem opravdu pokusně něco "nacvakal" (neberte, prosím, ohled na tempo) a zde jsou výsledky (nic jsem neupravoval, to mi prostě musíte věřit):
Výpis Event Listu

Jinak zde .mid file
Výpis Event Listu

Jinak zde .mid file
- Pavel Vantuch
To umi spousta samohrajek, ne? Rika se tomu Intelligent Assistant, Easy Chords, Automatic Accompaniment atp.
A kdyz budou mit ty klapky MIDI IN/OUT, tak bys mel byt schopen to dostat do sekvenceru.
Parkrat jsem z jedne samohrajky neco zkousel nahravat jako midi noty do pocitace a protoze se vyrobce moc nedrzel standardu GM, byl vysledek v notach docela chaoticky.
A to byly klapky Roland!
A kdyz budou mit ty klapky MIDI IN/OUT, tak bys mel byt schopen to dostat do sekvenceru.
Parkrat jsem z jedne samohrajky neco zkousel nahravat jako midi noty do pocitace a protoze se vyrobce moc nedrzel standardu GM, byl vysledek v notach docela chaoticky.
A to byly klapky Roland!
acid punk: ja mam na tech casio ctk-530 jednu funkci - casio chord - proste zmacknes na leve zone (nejake ty ... cca 2 oktavy zleva)
jednu notu, zahraje se ti od ni zakladni akord (C => C+E+G)
dve, mollovy (C+Es+G)
tri, durovy 7 (C+E+G+B)
ctyri, mollovy 7 (C+Es+G+B) ...
volovinka, nepouzitelne, ale nekomu se to treba hodit muze
jednu notu, zahraje se ti od ni zakladni akord (C => C+E+G)
dve, mollovy (C+Es+G)
tri, durovy 7 (C+E+G+B)
ctyri, mollovy 7 (C+Es+G+B) ...
volovinka, nepouzitelne, ale nekomu se to treba hodit muze
- Pavel Vantuch