Dendy´s trial
Re: Dendy´s trial
Ten modliaci sa psy-track ma inspiroval
Taaaakkze, uz som aspon zaciatok ako tak spravil...
Myslim ze toto uz bude asi naj
Tak sa tes 
"modliaci" ?? daj nazov projekt-track
btw. to co som ti nahral je fakt spicka ladovca, je toho fakt kvantum a v roznorodosti presne v tom duchu ako ta "vzorka" .. takze mozno by si nasiel viac veci co by ta inspirovali
btw. to co som ti nahral je fakt spicka ladovca, je toho fakt kvantum a v roznorodosti presne v tom duchu ako ta "vzorka" .. takze mozno by si nasiel viac veci co by ta inspirovali
Naposledy upravil(a) dendy dne 16 zář 2009 21:48, celkem upraveno 1 x.
Teraz idem cez iPhone
Ale bolo to v adresari fullon, nieco s prayer... 
electric universe - prayer 2009 .. jasne EU je pecka, http://www.electricuniverse.de/ fakt ze vsetky tracky absolutne paradne, este mam pocit ze tento patri medzi tie kvazi slabsie
... totalny odpal je album z 2006 "Silence in Action" to je neuveritelna bomba ...
No tak ten ma asi najviac zaujal. Takze troska, ideovo inspirativne ma nadchol 
brathm tak toto si strasne DAL. fakt respekt... davam ze 9/10.. v podstate ma nenapada nic zasadne co by som ti vytkol. na moj vkus by sa mi ziadalo (na tie ostatne zvuky a atmosfery) brutalnejsi kopak a basu a nejaku vyraznejsiu melodiu (nieco ako napr. prave ten electric universe) - take ze to cloveka uplne odrovna ked to nastupi - ale to je len moj subjkektivny vkus, ja mam proste radsej veci s vyraznejsou melodiou ... kazdopadne si to uplne najviac dal... fakt sa tesim na tvoj dalsi track 
nechces remix ? ked mi spravis remix pack ta by som sa stym vedel vyhrat
btw. ale uz prosimta nenazyvaj tie tracky podla mna
) davaj tomu nejaky normalny nazov, nech to ma nejaky suvis s niecom co je v tej skladbe 
nechces remix ? ked mi spravis remix pack ta by som sa stym vedel vyhrat
btw. ale uz prosimta nenazyvaj tie tracky podla mna
Dikz 
O nazvy trackov neboj, nazyvaju na normalne, tvoje meno som tam dal len z recesie, sranda
Takze je to TRIAL, ATOMIC a SHEIKH
To bola vazne len sranda na pobavenie sa
Boli to a su len ezone nazvy trackov 
Remix? Uff, to si neviem predstavit, sak tam je kopec audio stop, co som ponahraval zo syntakov alebo je tam midi clip - ostatne je vykrutene
Ale kebyze mas Ableton
Tak neni problem
Vidis... zase mne sa zdal byt jemnejsi kopak na tento track vhodnejsi, ale to je fakt len vec vkusu
NO urcite sa este s nejakym trackom pobavim.
O nazvy trackov neboj, nazyvaju na normalne, tvoje meno som tam dal len z recesie, sranda
Remix? Uff, to si neviem predstavit, sak tam je kopec audio stop, co som ponahraval zo syntakov alebo je tam midi clip - ostatne je vykrutene
Vidis... zase mne sa zdal byt jemnejsi kopak na tento track vhodnejsi, ale to je fakt len vec vkusu
porob remix pack len z kratsich audio loopov to uplne staci - len ak sa da bez reverbu a delayu... teda ak chces remix 
no.. fajn je to ... imho este by chcelo trosku viac popracovat na base znie trosku "gumovo" .. dal by som trolilinku kratsi decay na filter a potom vytiahol viac "mod amount" a este ju dal asi jemne hlasnejsie - basa by mala byt s kopakom hlasitostne tak 55:45 potom to ma ten spravny "groove" .. teraz ti tam kopak trosku trci viac a basa sa zase trosku "ukryva"
ale inak je to fajn... len tak dalej
ale inak je to fajn... len tak dalej
No este to upravim, teda, podvecer hodim sem. Ale uz by padlo, kebyze aj Excom, a ost. prispeli
Alebo maju mraky casu 
no zda sa ze ostatni na to kaslu takze by si mal thread premenovat na tommy's trialtomy45 píše:No este to upravim, teda, podvecer hodim sem. Ale uz by padlo, kebyze aj Excom, a ost. prispeliAlebo maju mraky casu
To by sem nik nekukal 
nejak si sa stal mohylou a putacom tem
nejak si sa stal mohylou a putacom tem