Podobáš a velmitomy45 píše:Nestieram niekoho len tak pre nic za nic, preto sa ti nepodobam![]()

Pouze máš nastavenou mez "sračkovitosti" o něco níže než já

Podobáš a velmitomy45 píše:Nestieram niekoho len tak pre nic za nic, preto sa ti nepodobam![]()
Ty si ukazkovy typ ako hodnotit a vyjadrit svoj nazor na skladbumindwarp.cz píše:tomy45: Sorry, necetl jsem vsech 9 stran, nevim co se tu delo, ale poustim si tvou skladbu z prvni stranky. No a myslim, ze jsi v psy trance na dobre ceste. Ten zaklad bici a basa je myslim slusny. I ten by ale potreboval zvukove doladit, treba vetsi separaci basy od kopaku (treba side-chain, co ja vim), zda se mi to moc slite dohromady. Ale to nekdy byva. Jinak bych treba ocenil nejake melodie, ne jen zmeny v efektech a bicich, nicmene tahle hudba je o necem jinem, nez klasicke tracky. Me se tedy ten feeling libi a jsi urcite na dobre ceste. Jen bych doporucil kvalitnejsi nastroje a celkove se mi zda, ze moc pospichas s temi prechody a ruznymi patterny, ze by to slo udelat vic do klidu a znelo by to lepe. Ale to je jen muj nazor, jinak fakt si myslim, ze jestli se ti tento styl libi, ze bys v nem mel pokracovat. A priklad dendyho muziky ti muze slouzit jako dobre voditko, vybral sis dobrou hudbu jako vzor.
stale to bude Jindy2 nech robis co robis...mindwarp.cz píše:tomy45: Jen se snazim psat nazory ke vsemu co vidim/slysim ve stejne kvalite, v jake to pisu pro casopisy za penize. Tak pokud se tyce komentovani cizich skladeb, drzim se proste novinarske objektivity a pisu nazor na to, co slysim. Ale ne tak, abych toho druheho otravil a odsoudil. Na vsem spatnem se da najit neco dobreho a zakomponovat to do komentare. V tvem pripade ale muzu jen znovu zopakovat, ze forma mi sice nesedi, ale ten zaklad je fajn.