Prosim toto nieje vytka ani utok. V poriadku, je to tvoj pristup, si presvedceny ze co robis robis bez chyby. To je v poriadku, tvoja volba, tvoje vnimanie reality, s tym nemam problem.
Len ma zaujima preco to sem potom vlastne davas. Toto je forum kde je spusta ludi ktori sa viac alebo menej tiez venuju hraniu (realny muzikanti), alebo tvorbe muziky, produkcii, sound dizajnu, masteringu.. niektori v rovine hobby, neprofesionalne (v zmysle ze ich to nezivi, nie v zmysle nizsej kvality ako to niekto mylne vnima), niektori profesionalne (ze ich to zivi).
Zastavam nazor ze z takmer kazdej kritiky sa da nieco naucit a nejak to cloveka dokaze posunut. Vlastne vacsinou kritika ma vacsi prinos nez chvala.
Toto ale nemyslim ze je tvoja motivacia, nepamatam sa ze by si prijal nejaku zasadnejsiu kritiku tu na fore niekedy, a nasledne ju zapracoval do svojej tvorby (oprav ma ak sa mylim).
Tak preco sem chodis ? Preco sem davas svoje skladby ? Snazim sa to pochopit. Dakujem za neofenzivnu odpoved.
Vobec nepripustas moznost ze jednoducho kazdy v tomto vlakne vyjadril svoj vnutorny pocit / nazor k tvojej skladbe ? Bez ohladu na ostatnych ? To NAOZAJ veris tomu ze sa ti ludia nejak vsetci dohodli a naschval ti nakladaju aj ked pocuju ze tvoja skladba je dokonala bez chybiciek ?bluerecording píše:to je na tomto fore kamarat presne naopak, ked si niekto dovoli nesuhlasit s adminom, tak pridu aj ostatni admini na pomoc a spolocne si kopnu
Inak len na okraj v tomto vlakne ti reagoval ako prvy admin a to "Pytkin" a pred nim reagovali 2 ini uzivatelia este takze myslim ze argument ze ostatni len pritakavaju adminovi neobstoji

Potom si dostal velmi detailnu konkretnu kritiku od Amorha, co je clovek ktory je multizanrovy, venuje sa produkcii aj masteringu a nie len elektroniky, a myslim si ze nim stoji kopa kvalitnych vysledkov, ja osobne si jeho nazor velmi vazim - nie preto ze je admin, to mam u prdele kto je admin na nejaom viac menej nepodsattnom fore - ale preto ze proste vidim vysledky jeho prace a mam k nim respekt.