Lu Sing / Umenie

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
bluerecording

Re: Lu Sing / Umenie

Příspěvek od bluerecording »

mozes byt konkretnejsi, ze co sa "nepovedlo"?

jammix

Příspěvek od jammix »

mne to teda zvukovo pačit, najma ten rim click na začiatku ma uplne dostal . a vysledok aj s videom technicky je na vysokej urovni ,. akurat je to trochu geekovsky prehnaná réžia strih . ..myslím tým to poukazovanie na užasný 47 mikrak., EHX small stone , čakal som že ked tá slečna ho zapojí tak sa ozve nejaký farebný spev ale až o par sekund to išlo na to e piano :D

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Greyhound90 píše:
27 srp 2018 21:09
bluerecording píše:
15 srp 2018 10:03
Ahojte, pripajam novy track s Lu Sing. Tentokrat aj so spickovymi svetovymi hudobnikmi basgitaristkou Simone Croes a gitaristom Ronny Smithom.
To nejjednodušší co umíme, je zkritizovat práci někoho jiného. Určitě za tím bylo hodně práce, to je znát. Můj názor je, že se to moc nepovedlo. Prostě stane se. Žádná tragedie, jede se dál. Argumetovat (či chlubit se) světovými hudebníky tu moc nepomůže. Přitom ta zpěvačka je výborná. Když zpívá anglicky:
Přiznám se, že osobně upřednostním u této zpěvačky slovenštinu. Slovenština jí dává osobitost, v té angličtině je to takový nemastný neslaný, je slyšet, že jí není přirozená, že se u ní moc snaží...

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Přesně to je i můj dojem.

dano

Příspěvek od dano »

Bluerecording: ocividne na sebe poctivo makas a je to z tej tvojej veci citit. Samotna pesnicka ako vysledny produkt mna osobne neoslovila, ale to je o mojom subjektivnom nazore a vkuse. Co ma ale naozaj vyrusuje a fakt cumim ako puk, je tato tvoja obsedantna potreba obhajit sa za kazdu cenu. Chcelo by to odstup z tvojej strany, proste toto je moja praca, za ktorou si stojim a dakujem za kazde vypocutie / nazor (aj ten kriticky, aj uplny podjeb). Skoda, ze si to neuchopil takto, cele by to potom vyznelo uplne inak.
Naposledy upravil(a) dano dne 11 zář 2018 14:41, celkem upraveno 1 x.

lavender

Příspěvek od lavender »

suhlas s danom.
k anglicky spievanej skladbe - love song - neviem si pomoct, asi podobny pocit mam z toho ako pri predoslych dvoch skladbach. vsetko prilis ucesane, upratane, naaranzovane, lebo tak sa to ma robit. az sa z toho vytratila taka dusa alebo nieco - nie je priestor sa ani nadychnut pri pocuvani, velmi tazko by mi bolo, ak by som instrumentalista, alebo vokalista.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Ale zase čím víc songů v angličtině nazpívá, tak tím víc se v angličtině zdokonalí.

Odpovědět