Lu Sing / Umenie

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
bluerecording

Re: Lu Sing / Umenie

Příspěvek od bluerecording »

lavender

Příspěvek od lavender »

nepaci.
nuda.

jammix

Příspěvek od jammix »

povedz , blue-something aký je tvoj prínos do tejto hudby , si ty ten audio engineer ktorého je možné vidieť v klipe? a kto zabespečoval spoluprácu s tými známimi muzikantmi ? :D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Zaujimavy postreh .. Ten hlas mi vadi omnoho menej , ked sa na spevacku divam v klipe , ako ked som len pocuval jej hlas v nahravke :)

Ku klipu .. Nedalo sa natocit ju priamo v dakom studiu ? takto na "chodbe" to vyzera strasne debilne .. v kontraste k tym ostatnym zaberom s muzikantami a z rezie ..

bluerecording

jammix píše:
22 srp 2018 14:58
povedz , blue-something aký je tvoj prínos do tejto hudby , si ty ten audio engineer ktorého je možné vidieť v klipe? a kto zabespečoval spoluprácu s tými známimi muzikantmi ? :D
Ano som to ja. Spoluprácu som dohadoval ja.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

mě tam nic přímo nevadí, hlas je podle mě sejmut suprově, co mi ale neštimuje je, že celá skladba, hlavně teda melodická linka hlasu se tváří dost popově a ten celkový sound nahrávky tomu neodpovídá, teda alespoň podle soudobých kritérií

jinak video je ok, pro účel myslím bomba... jasně, že by mohlo být aji hrané, ale tak to už je asi overkill

výštěky jako "nuda" nejsou na místě, za celou věcí je určo mnoha týdnů práce, jako celek to na nějakého konzumera bude působit více než dobře a profesionálně, po několika posleších je z toho namotávák, takže prostě jenom plusy, mínusy se fakt těžko hledají

lavender

Příspěvek od lavender »

@fractal: nuda pre mna nie je negativny pocit, skor ziadny pocit, umelina. nebudem pisat nieco co "by sa malo", pretoze sa na tom niekto narobil. uprimnost nado vsetko - taky mam nazor. a uz ide len o teba - ci to mas v sebe upratane alebo nie. od toho sa potom odvijaju reakcie a tvoje vnutorne prezivanie - alebo "prezuvanie" spatnej vazby :)

bluerecording

takze ak sa toto niekomu paci, nema to v sebe upratane? spravne rozumiem?

lavender

Příspěvek od lavender »

ale vobec nie, nerozumies tomu spravne.
pisal som o tom, ze ak to mas v sebe upratane, so spatnou vazbou si ok, nech je akakolvek. dokonca ani nemas dovod horlivo presvedcovat, durdit sa a pod. ty vies a si s tym
ok.

bassline

Příspěvek od bassline »

Na mna to stylovo posobi ako typicka hudba v nejakom krestanskom spolku. Take tie bezne pesnicky o bohu a tak...

Uplne by to zapadlo na nejaky krestansky festival ako napr. kempfest, alebo godzone...

napr.

bluerecording

ano, R&B a Soul vychadza z americkeho gospelu.

dendy

Příspěvek od dendy »

bassline píše:Na mna to stylovo posobi ako typicka hudba v nejakom krestanskom spolku. Take tie bezne pesnicky o bohu a tak...
Och teraz si presne pomenoval co mi na tom vnutorne vadi najviac :) Stale som to nevedel identifikovat, toto je PRESNE ono !

lavender

Příspěvek od lavender »

ta tvoja im ju niecim pripomenula.

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Líbí se mi to ! Je to osobité a kvalitně vyprodukované.

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

bluerecording píše:
15 srp 2018 10:03
Ahojte, pripajam novy track s Lu Sing. Tentokrat aj so spickovymi svetovymi hudobnikmi basgitaristkou Simone Croes a gitaristom Ronny Smithom.
To nejjednodušší co umíme, je zkritizovat práci někoho jiného. Určitě za tím bylo hodně práce, to je znát. Můj názor je, že se to moc nepovedlo. Prostě stane se. Žádná tragedie, jede se dál. Argumetovat (či chlubit se) světovými hudebníky tu moc nepomůže. Přitom ta zpěvačka je výborná. Když zpívá anglicky:

Odpovědět