micanek: Jo, to svedčí. Před těmi dvěma roky jsem ale neuměl stupnice ani tóniny, nedokázal jsem třeba udělat smutnou skladbu v moll, protože jsem nevěděl, co to je. Teď to dokážu, ať už je výsledek jakýkoliv. Pro mě je to posun. Tobě konkrétně se to mluví, protože kompozici umíš, ale mě to nikdo neučil, rodiče se na mě s hudbou vysrali, já se to učím sám a jde to pomalu. Alespoň, že se softwarem jsem uměl zacházet vždycky.
Podobné reakce jako že to co dělám je k hovnu a měl bych se na to vysrat mě jen utvrzují v tom, že to budu dělat dál, to mě posune dopředu, abych tyto reakce umlčel - zaplatím si lektory atd., mám to v plánu, mám kontakt na profesora z konzervatoře. Hltám jakoukoliv dobře vysvětlenou nauku. Pro mě je to náplň života a nepřestanu dokud nezhebnu. Software jsem zmáknul a teď se budu soustředit výhradně na kompozici a hru.
Mě konkrétně přijde dost hudby co se tu na ezone prezentuje, ne-li většina, k hovnu, ale nikomu to neříkám, ono to člověku jaksi zkazí náladu.
A možná, že proto, že je tady většina věcí kompozičně k hovnu, ještě nikdo z vás nevede americkou nebo britskou hitparádu

To je problém celé české hudby, tady totiž žádnej machr, co by se dokázal prosadit celosvětově, prostě není. To dokazuje, že tu nikdo nedokáže skládat hity co by obstály jinde, než v téhle díře, nebo maximálně někde v Německu jako rarita.