Ja som mal doma uz ako male dieta velmi siroku paletu hudby k pocuvaniu, co mali/maju rodicia...vpodstate som si z toho vybral to, co sa mi najviac pacilo - a to som uz vedel co sa mi paci aj ked mi bolo len par rokov

...vkus sa mi nezmenil, akurat som si casom potom nasiel aj sam dalsie skupiny ktore sa mi pacili.
Ako uplne prva hudba ku ktorej som sa dostal bol nejaky vyber elektro-disko-popu z 80 rokov, same chytlave songy...pocuval som to ako 8 rocny na tesla walkmane od rana do vecera

..Som si vtedy hovoril, co su to za neobvykle zvuky, neznie to ako bezne nastroje ale strasne sa mi to paci - prve zoznamenie so syntakmi

...doteraz neviem mena interpretov, co je skoda. Neskor som zacal cez otca pocuvat rockovy zaner -led zeppelin, white snake, deep purple, jethro tull, nazareth, black sabbath...Z toho ma najprv oslovilo par songov od DP, najme child in time, na tejto pesnicke som sa dlho ukajal

...no a potom som spoznal sabbatov. Zo zaciatku mi prisli divni, ale potom som do toho uplne spadol a doteraz to povazujem za hudobne excelentnu zalezitost ktoru si stale rad pustam. Mama pocuva ine veci - sade,inxs,snap, africku hudbu od nasich znamych z anglicka,nejake stare ceskoslovenske kapely na platniach a tak. Cez mamu som sa prezmenu dostal k tanecnej hudbe, namotal som sa v tom obdobi na SASH!. V tomto obdobi prisiel velky zaujem o elektroniku a zacal som viac vyhladavat syntakovu hudbu a hlavne ju aj robit v trackeroch...