Vyjadřovat svůj negativní názor k novým trackům znamená vysloužit si nálepku zaostalého prudiče.
ZVLÁŠTĚ k trackům kde není zbla invence a muziky.
Zajímavý je úkaz, že čím hudebně stupidnější výtvor, tím vehementnější je jeho obrana tvůrcem, nelogicky protichůdné názory v jedněch větách a osočování jiných z různých předpojatostí. Soukromé zprávy o vyvraždění rodiny (nedostal ji jen EXCOM). Neustálé podsunování něčeho co "odpůrce" nenapsal
atd ...
To bylo pro Pytkina a jen takový můj všeobecný poznatek nejen odsud.
atom :
Já nic neřešil, chtěl jsem porovnat tu ŠPATNOU verzi od téhle "VYLEPŠENÉ" (a pak tě teprve "zjebat"

Jinak se tě ptám : ty neumíš udělat bez rady ani takovou bezduchou TRIVIALITU cos tu vystavil aby sis za tím stál ?
K čemu ti je KONKRÉTNĚ u tohoto tracku rada "dej tam jinej buben" nebo "použij takovej plugin" ?
Dokonce za to děkuješ. Kde to kua jsme !?
To to sám neslyšíš co chceš udělat, nebo si nestojíš za svým tvůrčím názorem a cítěním ?
Někde je zásadní chyba. Tu ti ale nikdo není schopen už z principu vysvětlit.
Obdivovatele a posluchače si to ale určitě najde.
Ve skupině lidí s hudebním sluchem nula se možná najde někdo, kdo tam náhodou objeví pro něj nějakou libozvučnou frekvenci a projeví to tvé chtěné "uznání".
Hodnotově to bude mít ale význam jako "hudebněfundovaný" názor Dendyho papouška.
Jinak je dobré, žes ty pohnutky k vystavení té práce napsal. Dost to vysvětluje.
Sice tam mám nějaký guláš v tom "ja nevravim ze je to hudba" a "hudba moze byt cokolvek.nie je len jedna hudba" ale chuj s tím.
btw: nejsme ve střední amazonii