Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia
- ReaktoplazmAR
Re: Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia
klip je len nejaký zostrih z filmu Nirvana /myslím/ , neni to org
teraz pocuvam ten Twirl a to je tiez zaujimave,vzdialene trochu ako Aphex T
jackies píše: Prosím ty ( NEJENOM nováčky ), které jsem nějakým způsobem ovlivnil a začali se (i malinko) dívat na tvorbu hudby trochu jinak než se dívali dosud, o nějakou odezvu.
Stačí mi, abyste se jen trochu poctivěji zamysleli a pokud zjistíte že nějaké, byť malé, ovlivnění bylo, stačí mi PM třeba jen s jedním slovem ANO.
Uděláte mi radost a budu vědět že moje snaha není marná.
Díky.

Nathanael musim konstatovat ze sa s Vasim nazorom ztotoznujem.Je to vlastne tak.
Ty kluku jedenatom píše:Nathanael musim konstatovat ze sa s Vasim nazorom ztotoznujem.Je to vlastne tak.

Zkus si tohle téma přečíst ještě jednou a prosím nezapomeň do druhého dne co ses dočetl.
Odpověděl jsem ti PŘESNĚ na dotaz a nevidím tam VŮBEC nic s čím tady přitakáváš nathanaelovi.
Opravdu jsi nenašel v mých příspěvcích v tomto topiku konstruktivní kritiku ?
Myslím, že jsem byl dokonce jediný kdo ti nějakou POUŽITELNOU radu pro ten tvůj "experiment" dal.
Nepíšu žádné slovo v mých větách bez významu, tak to zkus.
btw:
Pokud budeš opravdu dobře číst, zjistíš, že si nathanael asi spletl nick a reaguje nejspíš NE na moje, ale na jiné výroky.
( já si to totiž nedovedu jinak vysvětlit

Opět jsem ztratil kousek mého života pro napsání tohoto bezvýznamného příspěvku, kterému se bude akorát pár zaslepenců tlemit a kteří si ho stejně ani nepřečetli.
Důležitější jsou ale ti, kteří začnou nad mým názorem o hudbě nebo kritice alespoň přemýšlet.
jackies : trpis nespavostou ?
já džekýskovi fandim
a trochu mě překvapuje, že je na svůj věk a datum registrace stále ochoten házet perly sviním.
to třeba já už jsem to dávno vzdal

a trochu mě překvapuje, že je na svůj věk a datum registrace stále ochoten házet perly sviním.
- ReaktoplazmAR
jak vzdal? podla mna hádžeš perly stále ;-iluphtrack píše:já džekýskovi fandim![]()
ach.. kiezby fungovalo ze od ludi ktorych prispevky mam vypnute by nechodili ani e-mail notifikacie ...

a nemám náhodou nosit žlutou hvězdu jen proto, že jsem se džekýska zastal?
jako užitečnou bych dále viděl zvukovou a světelnou signalizaci -- bacha, tenhle vzduch s vám dýchá lufťák
jako užitečnou bych dále viděl zvukovou a světelnou signalizaci -- bacha, tenhle vzduch s vám dýchá lufťák

Všechno tady je projevem ega, jde jen o to jakým způsobem ho necháváme projevit se... U někoho je zjevné, že tím trpí, jiný nikoli. Když někoho soudíš, je to také projev ega...luphtrack píše:kdo mi sem pastne jedinej příspěvek od jackiese, kde se na někom NEPRÁVEM udělal, kde si namastil ego, tak slibuju, že se přestanu věnovat skládání elektronické hudby.
já si myslim, že tyhle "výplody ega" by měly jít z lidí jako první, trošku by se to posekalo a byl by klid. jinak se může stát, že si na prsou budeš hřát hada, který ti bude schopen za konstruktivní kritiku vyvraždit rodinu.
Ani ne, kolem páté je má obvyklá doba, kdy teprve začínám pomalu uvažovat o peří.Pytkin píše:jackies : trpis nespavostou ?
Jsem noční pták už od mládí z důvodu charakteru mých koníčků a práce.
Před chvílí jsem si dal na zahradě "raní" kafe, teď se jdu proběhnout ven na pole nebo do lesa s mým Fisherem F75, pak rozeberu, odrezím a zkusím opravit
Digitech RP 7 Valve, který jsem našel v kumbálu pod boilerem v kufru nasáklém vodou ( to jsem ale debil dávat takové věci na taková místa ), a potom uvidím

jackies :pekny zivot