Vypni si mě a nečti mě. Ty příspěvky nejsou pro tebe.nathanael píše:jackies - podle me predne nejsi schopen konstruktivni kritiky, ani empatie...roky si tu meles svou pisnicku o spaseni za pomoci zcela nekonstruktivni kritiky a ponizovani...tvoje pseudopsychologicke metody proste nefunguji a jsou navic nebezpecne...pokud bys rad neco radil ohledne "novatorstvi v hudbe", tak po poslechnuti tvych par skladeb zastavam nazor, ze jsi ten posledni, ktery by o tomhle tematu mel cokoliv rikat...
kazdy ma jiny vkus a ja treba prilis za hudbu nepovazuji (svete div se) jazzovou improvizaci nebo gospel, proste to nemam rad a je to moje vec...ale to neznamena, ze poletim na youtube a kazdemu tam zacnu nadavat a neco vysvetlovat...ne, proste kdyz se mi to nelibi, tak to vypnu a jdu jinam...ty se nad sebou ale beztak nezamyslis a budes lidi stvat dal...
Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia
Re: Phoenix Asteroid-Letim Prec--vylepsena verzia
ja se te krizove vypravy na jackiese nezucastnim. zazil jsem mnohem horsi typky a prijde mi, ze jackies to mysli dobre. kdyby ne, tak uz se po nem taky vozim...
nathanael: neriesnathanael píše:jackies - podle me predne nejsi schopen konstruktivni kritiky, ani empatie...roky si tu meles svou pisnicku o spaseni za pomoci zcela nekonstruktivni kritiky a ponizovani...tvoje pseudopsychologicke metody proste nefunguji a jsou navic nebezpecne...pokud bys rad neco radil ohledne "novatorstvi v hudbe", tak po poslechnuti tvych par skladeb zastavam nazor, ze jsi ten posledni, ktery by o tomhle tematu mel cokoliv rikat...

- ReaktoplazmAR
mna tie skladby bavia , práveže mi ten atomov štýl príde fajn pestrý,
Len tak dalej
Len tak dalej

Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 06 zář 2009 21:54, celkem upraveno 1 x.
par dni som tu nebol a ejhle
v prvom rade diky ludom co sa vyjadrili.ja som nikdy netrvrdil ze som hudobne vzdelany a mozno robim v mojich pokusoch aj kokotiny.Podla niekoho same uplne picoviny.ja si to myslim tiez o mnohych a svetovych ''Umelcoch''.Pytkin nehneval som sa.ak ma nieco stve na ezone tak su to ciernobiele vyjadrenia ako je to sracka a pod no aj tak to funguje.jackies napriek tomu ze sa vo mne skoro kompletne mylis tak nie som hlupak a zobral som si ponaucenie od teba v tom ze sa treba snazit robit hudbu pre usi aby mala melodiu a pod..ja som samouk a mam malo casu relativne ale hram si doma na klavesach a snazim sa urobit nieco dobre.psk ty neosocuj porad za hodinu som to nespravil ani nahodou.pocuvaj ty sa ako dlho venujes elektronike? ja rok.neviem co tu riesis,nepaci sa ti to a co?Jaqckies pozri uznavam ze rozumies hudobnej teorii ale myslim ze nie vsetkej.ale hlavne nepis na mna nejake pseudo diagnozy.mam o desat rokov menej ako ty a nie som maly jojo co potrebuje pokarat.
)

a.gauche dobry napad skusim spravit nieco ''normalne'' 

to je prave podla mna totalny nezmysel... techno ala toky, rumenige, dj boss, surgeon ma AKU melodiu ??? a tancuju na to masy na party, dobre sa bavia a paci sa im to .. ze to nieje hudba ? bullshit.. co je hudba ?? kto ma pravo a moc povedat "toto je hudba a toto nieje ??" kto ma pravo povedat "toto je melodia a toto nie ??" .... pre niekoho je hudba aj toto http://www.youtube.com/watch?v=i8kphn_uA1w (pre mne nieatom píše:... ze sa treba snazit robit hudbu pre usi aby mala melodiu a pod..

je to vsetko subjektivny dojem... samozrejme pri tvorbe si musis zodpovedat zasadnu otazku - nakolko chces robit hudbu podla saba a nakolko podla pravidiel, zasad a sablon urcitej stylovej "skatulky" - je to len a len o tom.
Nikdo.dendy píše:co je hudba ?? kto ma pravo a moc povedat "toto je hudba a toto nieje ??"
( a kdo by to dělal, pěkně bych mu vynadal )
Ani ty ne.dendy píše: pre niekoho je hudba aj toto http://www.youtube.com/watch?v=i8kphn_uA1w (pre mne nie))
Tohle rozeznat je pro hromady slyšících lidí normální a obyčejná věc.dendy píše: kto ma pravo povedat "toto je melodia a toto nie ??"
Sory ja sem si celou dobu robil legraciatom píše:psk ty neosocuj porad za hodinu som to nespravil ani nahodou.pocuvaj ty sa ako dlho venujes elektronike? ja rok.neviem co tu riesis,nepaci sa ti to a co?

jackies: vas si nevypnu, sleduji vas tu uz docela dlouho a v posledni dobe je to docela sila, zatim jsem se nevyjadroval...ale nebudu ignorovat lidi, kteri se snazi o nejake zvracene psychologicke pokusy na jinych...pokud tu chcete rozsirovat zlo, psychologicky terror a elitarstvi, budu kontrovat a brojit proti takovym manyrum...nemate vubec kvalifikaci na to, o co se snazite, to se na me nezlobte...me si klidne vypnete, ja tak neucinim...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 06 zář 2009 20:42, celkem upraveno 9 x.
dendy: nekoho si zakazovat v banlistu, na to nemam zaludek...chci cist necenzurovane informace se vsemi prispevky kvuli kontinuite a pokud nejde o spam jako komercni nabidky, tak nebudu nikoho davat do banlistu...me se tahle funkce nelibi...
doporucoval bych, pokud to nekdo pouziva, aby zabanovane uzivatele ze svoji strany vypsal vzdy do sveho podpisu...jinak to nema vubec hlavu ani patu...ale to uz je off-topic...
doporucoval bych, pokud to nekdo pouziva, aby zabanovane uzivatele ze svoji strany vypsal vzdy do sveho podpisu...jinak to nema vubec hlavu ani patu...ale to uz je off-topic...
nathanael: nieco na tom pravdy je ale proste ja uz som tie hovadiny nevladal citat a predsa len ked to clovek vidi, prebehnu mu po tom oci, precita to a hned zase ho to nuti na blbost reagovat blbostou.. takto mam svaty pokoj, urcita davka sebacenzury mi v tomto pripade pride uzitocna ... 

Pekne sa nam to rozbehlo ako sa na ezone patri.psk ha,ha,ha,ha,ha takze ako dlho sa venujes tvorbe?