1. Uživit rodinu
2. Dělat muziku

Bohužel, být 8 až 10 hodin v práci, starat se o rodinu (mám dvě děti) a k tomu dělat muziku, to moc dobře nejde. Pakliže to tak dělám, vždycky mám pocit, že jednu z těch věcí zanedbávám. Zkrátka, teď se hudbě nevěnuji vůbec. A mám-li být osobní, tak současná práce bohužel není ani na to uživení rodiny. Čili jednoduše řečeno, hledám způsoby obživy. Ale chápu, že ten nápad s hudbou v kombinaci s českou republikou asi nebyl ideální.dendy píše:dzirka: tak sa zamysli ci ti nieco teraz brani robit obe tie veci rodinu uzivis pracou ktoru teraz robis ? a co ti brani robit muziku teraz ? ked vies presne co chces, opytaj sa sam seba ci to uz nahodou nemas
Sorry, já to myslel takdendy píše:ja som pisal naopak ze ceske (a slovenske) filmy niesu dost dobre pre jeho hudbuPoklop píše:Jasně, on to už tady někdo psal, že ta tvoje hudba není pro ty český filmy dobrá.v zmysle ze by bolo takej dobrej hudby skoda do filmov co tu vznikaju
Můj cíl je dělat muziku tak aby mě uživila a mohl se zároveň věnovat rodině.. chodit do práce a dělat muziku šlo v dobách puberty, kdy je člověk bez rodiny, ale teď to nejde. Vedle toho, když se věnuji hudbě, pro mě to znamená dalších 8 hodin denně, cvičení, skládání, nahrávání.. no a den má 24 hodindzirka: jasne chapem... cize tvoj ciel je co ?
a/ zivit sa muzikou
b/ mat take zivobytie (materialne zabezpecenie) aby si mal dostatok casu venovat sa rodine aj muzike