VANESSA Ave Agony

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tomy45

Re: VANESSA Ave Agony

Příspěvek od tomy45 »

:)

c9000

Příspěvek od c9000 »

- Řežba v křemíkovém pekle - To se mi vyjevilo při poslechu, super věci, agrasivní a dravý až do morku kostí. Fandím!

Radek Zelenka

Příspěvek od Radek Zelenka »

Ecson Waldes: Mas pravdu a tak je to spravnacky. Ne neni to pro vsechny a tak se mi to libi. Urcite v globalu se me to libi, jen si umim predstavit, jak to s kamosema udelame za jeden vecer, to ale neni nic proti kvalite; i kvalitni narezovky se daj udelat za takovou dobu. A tohle je jedna z nich. Pecka, pro nas jen trosku jednorozmerna, za to se omlouvam, nechci kritizovat cizi veci. Toto mi nedalo, je to fakt pekne.

you dirty swine :lol:

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Radek Zelenka píše:...jen si umim predstavit, jak to s kamosema udelame za jeden vecer...
No, a proč to neděláte? :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Radek Zelenka

Tudy píše:
Radek Zelenka píše:...jen si umim predstavit, jak to s kamosema udelame za jeden vecer...
No, a proč to neděláte? :)
ale tak, delame, nechci sem cpat dema ze zkousek...do ciziho tematu nebudeme nic svyho podobnyho cpat...

dovolil sem si moc uz tim, ze sem napsal koment k cizi skladbe podobnyho razeni jako hrajeme...za to se ted stydim :oops: prominte, nechteli sme, jen je to nam blizky styl...

prosim za prominuti majiteli tohohle tematu, ze jsem odbocil...prosim pokracujte dale jako bych nic nerekl, prosim pekne...

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Radek Zelenka píše:Ecson Waldes: Mas pravdu a tak je to spravnacky. Ne neni to pro vsechny a tak se mi to libi. Urcite v globalu se me to libi, jen si umim predstavit, jak to s kamosema udelame za jeden vecer, to ale neni nic proti kvalite; i kvalitni narezovky se daj udelat za takovou dobu. A tohle je jedna z nich. Pecka, pro nas jen trosku jednorozmerna, za to se omlouvam, nechci kritizovat cizi veci. Toto mi nedalo, je to fakt pekne.

you dirty swine :lol:
Radek Zelenka píše:prosim za prominuti majiteli tohohle tematu, ze jsem odbocil...prosim pokracujte dale jako bych nic nerekl, prosim pekne...

Maaaaarjapano! ty ses servilni jako operatori z Telefonica o2.. tem kdyz vytocenej volam proc ma sit vypadky a kde jsou jejich garance tak mluvej jako ty. Kdyz pises touhle formou mam pocit ze jsem nekde na cirkevnim foru.

No hele, s kamosema. Pozdravuj je a tesime se na nejakou vecerni bajecne paradnackou bezvalinky jednoduchoulilinkou fajne dirtywet pisnicinku kterou zmaknete levou i zadni. Takze az to budes s kamosema, vis co myslim - hod to pak sem at to ty Vanesse ale jako fakt tvrde natrete. Mozna Te pak v uznani verim i s tema kamosema Vanessa vemou jako predkapelu (...to ze vas pak Vanessa ritualne roztrha velkejma cernejma vecma o kterej Samir Hauser zpiva ve svejch novejch pisnickach, to ted nema cenu rozvadet).

Tesim se !

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

nevim jestli to byl zamer, ale na tejhle desce nejak zastavil cas. Neslysim mezi "prokopat se ven" a novinkami naprosto zadnej rozdil. Ty voe, vzdyt uz uteklo nejakejch 14 let.:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Radek Zelenka

nuz dobre Jirko, byli sme u tebe a tak to vubec dopadlo skvele, co ti mam rict...neres to...neco ty identity prosimte anonymni, my sme akorat dali tady koment kvuli kamosovi co odsud delal nase intro, to dal neresime...Zelenka nam akorat dal moznost sem neco napsat a mysme mu si pujcili nick...toho chlapaci jinak nezneuzivejte...

edit radek zelenka: jsou to dementi, psali z myho compu, neni to moje dilo, tak se velice omlouvam...skutecne za ne sorry, omlouvam se...
Naposledy upravil(a) Radek Zelenka dne 08 lis 2009 23:07, celkem upraveno 2 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Uprimne receno, jakozto "nahodnej kolemjdouci" musim rict, ze mi to zni jak naka nudna zacinajici kapela, co si tak neco jako zkousi nekde v garazi, proste hruza des :) Neskutecne obstarozni zvuk a proste celkove tak nejak oslizly :) Sorry ale tot muj nazor. Kazdopadne tak nejak cejtim, ze tohle asi (pokud ano, pak je to des) neni urceny kazdymu, a ze je potreba znat danej zanr a neco pamatovat, coz ja nesplnuju. Pak bych to mozna videl v uplne jinym svetle. (treba jako chiptunes, kdo to nezna, tak se u toho leda tak smeje, kdo na tom vyrustal, chrochta blahem)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Krtko píše:velmi sa mi to paci, industrial na takejto urovni spievany cesky alebo slovensky som este nepocul. super
´
o jakym industrialu to mluvis muzu se zeptat? :P

Krtko

Příspěvek od Krtko »

Neural_I píše:
Krtko píše:velmi sa mi to paci, industrial na takejto urovni spievany cesky alebo slovensky som este nepocul. super
´
no nevidim az tak hlboko do zanrov okolo industrialu a ebm, ale myslim ze vo vseobenosti to radit do industrialu nie je od veci, alebo sa velmy mylim?
edit: z toho co je na bandzone sa na to podoba najviac prvy song

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Krtko píše:
Neural_I píše:
´
no nevidim az tak hlboko do zanrov okolo industrialu a ebm, ale myslim ze vo vseobenosti to radit do industrialu nie je od veci, alebo sa velmy mylim?
edit: z toho co je na bandzone sa na to podoba najviac prvy song
no vidis a ja myslel ze vis o cem pises kdyz pouzivas vyrazy jako insdustrial, ja treba nenachazim na novy tvorbe vanesy naprosto nic jak z ebm tak z industrialu ani nenachazim zadnej vztah ke stary tvorbe

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No nevím, zní mi to dost morbidně a křečovitě, hudebně i sdělením .... ahoj, chcípni taková hodně "zlá" hudba i póza ... nemůžu si pomoct. Něco tak nepříjemného (po všech stránkách) už jsem dlouho neslyšel ...

Krtko

Příspěvek od Krtko »

Neural_I píše: no vidis a ja myslel ze vis o cem pises kdyz pouzivas vyrazy jako insdustrial, ja treba nenachazim na novy tvorbe vanesy naprosto nic jak z ebm tak z industrialu ani nenachazim zadnej vztah ke stary tvorbe
ako myslis, hlavne to nehovor kapele lebo podla ich popisu "VANESSA »»» czech EBM legend (since 1990)" by si im tym znicil cely zivot :)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Krtko píše:
Neural_I píše: no vidis a ja myslel ze vis o cem pises kdyz pouzivas vyrazy jako insdustrial, ja treba nenachazim na novy tvorbe vanesy naprosto nic jak z ebm tak z industrialu ani nenachazim zadnej vztah ke stary tvorbe
ako myslis, hlavne to nehovor kapele lebo podla ich popisu "VANESSA »»» czech EBM legend (since 1990)" by si im tym znicil cely zivot :)
hele proc tady vlastne reagujes kdyz jediny co o kapele evidentne vis je to co sis precet? tahle kapela zazila vrchol v roce 92, tenkrat se to skutecne dalo nazvat EBM (industrial nikoliv), od alba monogamy je to uz ale paskvil a slatanina a tak je tomu i v pripade novych skladeb ktery jsem slysel, sorry ale at je muj nazor jakejkoliv (a nikoho nemusi zajimat to je mi jasny), jisty je ze soucasna tvorba kapely je na hony vzdalena tvorbe z "legendarni doby" a nema nic spolecnyho s industrialem a ebm, co bylo pred 15ti lety se ted sice muze hodit do reklamy, viz "czech EBM legend (since 1990)", nicmene to je tak asi vsechno. nemyslim si ze by melo smysl dal se v tom nimrat, jen sem zareagoval na tvuj "industrial", sorry ale kdyz nevis co je industrial tak to slovo nepouzivej, to je cely

Odpovědět