mne sa to celkom paci, aj ked uz par rokov z tejto sceny dokazem pocuvat iba skinny puppy (absolutne nadcasove, velmi temne a "zle" ale nie prvoplanovo, najma album the process a par albumov pred nim) a nitzer ebb - stale stavnate brutal disco s vybornym vokalom (ale netreba si pozerat sucasne live videa z youtube - mohli by starnut trochu duostojnejsie

btw tiez maju vonku nejake nove tracky a nezneju marne). a samozrejme klasiku front 242 - ci uz rane albumy - v sucasnosti uz elegantna retro elektronika... alebo este radsej ich dva tripove opusy Fuck up Evil a Evil Off
k tej vannese - obal je silny - velmi jednoducha priamociara symbolika , hudobne je to viac vyzrete nez tie stare odrhovacky, a otvorenejsie inym zanrom - preto sa mi najviac paci primitiv, je to ako scena z baru v twin peaks na speede. samirove texty su podla mna rovnako ucinne ako obal a verim mu z nich dost vela nech uz je ich obsah akykolvek. napada ma (prepacte) vzdialena paralela so supercroo, ktori sa snazia vyjadrovat podobne ostro a sebavedome ale je to na smiech a fackuje ma hanba ked to pocujem.
neviem ake su aktualne trendy na tejto scene, mna to prestalo bavitv polovicii 90 rokov ....90% tej sceny boli xte zle kopie frontline assembly, na fan scene bolo nalepenych kopu fasistov, clovek zostarne a pod
kedysli velmi velmi velmi davno sme hrali vo vsetine s vanessou gun (alebo aky to bol projekt vtedy - papez-samir-rusak) a boli to velmi mili ludia. samir sa ale meni na podiu vo zviera.
intenzivne to asi pocuvat nebudem ale drzim palce.