VANESSA Ave Agony

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Vuid

Re: VANESSA Ave Agony

Příspěvek od Vuid »

Bruno Ferrari je teda ulet! Ale poslouchat se to neda, asi jako 2 Amigos, to se taky neda, ale je to sranda:)

Tranzistor: Parada! Udelej dobrej skutek a v mp3 to nekam upni! Stejne to uz nikdo neozivi... A kdyby - rad si koupim.

Jeste k tem novejm skladbam - presne dle ocekavani nicmoc:( Skoda. Nejvic se mi libi Primitiv, trosku zmena.
Ale zvukove mi to nesedi nejak, a zpev je dost odflaklej mi pripada.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Tranzistor píše:
Vuid píše: Mas to taky na vojety prasivy kazete? Jestli mas i kvalitni mp3 tak to nekam prosim nahod....strasne rad bych zavzpominal na to obdobi (a poslechl si Target hlavne). Ten Gott - to jsem se asi sekl ze? Protoze to je jeste Vanessa asi, kazdopadne to jsou genialni predelavky. Pry i Mistr Karel se vyjadril pochvalne!

Jojo, ted Gott byla Vanessa... Je to nejak z doby co se delal Monogamy deska... Jinak Target mam na CD. Mam to od Marka a ten od Danka, takze az zas tak tragicky to neni, ale jadsi bych to jeste jednou "premastroval" Tak az to neka vyprdnu, tak snad me autori nezazalujou ;-)
tak Gott byl mazec, tezkej pochodovej rytmus, temnost nad temnost, nicmene na co nedam vubec dopustit tak to byl Danuv remix na CD Support lesbiens-so what, to byla jazda jak ma bejt, masakr ve stylu ministry :twisted: u nas v rokaci sem to furt cpal dydzejum :mrgreen:
ale co sem to chtel, jo uz vim, Véno ten target nemastruj, myslim ze to je v pohode tak jak to je, ma to autentyckej "dobovej" zvuk a nezni to vubec spatne, kdyz to stlacis po vzoru "moderni" muziky na -8dB RMS tak to nebude ono :P nech to tak jak to je, me se to tak libi a myslim ze to nikoho neurazi, kdyz kazdej prihlidne k tomu ze to je jen jakysi demo, skoda ze to tenkrat Dan se Zoranem nedotahli na placku.

z tech novejch veci sem slysel jako prvni zrcadla a zajasal sem, pak prislo ochladnuti u dalsich skladeb, byl jsem sice upozornovan nejmenovanou "vědoucí" osobou, ze je tam par jaksi "rockovejsich" skladeb a ze se mi jako skalnimu fandovi staryho soundu z flashbacku a monogamy urcite nebudou libit a taky ze ne :oops: ale to ze maj nahravky tvrdej a zlej sound a rezou do usi atd, tak zrovna tohle je myslim naprosto v poradku. jo a zpev neni "odflaknutej" ale je to proste Samir :twisted: co mi treba uprimnne receno chybi a co jsem cekal ze bude a neni, tak to je tvrda kytara ve stylu "laska smrdi" z flashbacku, ale zive hrana basa je dobra a taky je supr ze to neni projekt o dvou lidech ale ze je tady konecne kapela tohoto stylu, tech one-man projektu je na nasi scene uz nejak prilis, tady je vubec problem postavit kapelu v alternativnim stylu... no nic, zas mi to moc keca, stejne mi zas nekdo urcite odepise ze na my nazory neni nikdo zvedavej :mrgreen:

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Remix "so what" jsem neslysel, asi to bude mazec, byla to jedina dobra deska od Support L.

Prosim jeste jednou o nahravky Target (pripadne i toho Gotta - ten je proste uzasnej), jestli vam to nekdo z Vanessy nezatrhne...nebo at to vydaj! Ja si to koupim radsi nez novou Vanessu, ne ze by to bylo tak spatny, ale me uz to zlo a dosti jednoducha agrese nejak nebere. Radsi bych neco klidnejsiho ve stylu FLA, ale ocenuju ze si jde Vanessa svou cestou. Taky jsem cekal vic kytar mimochodem, no ale slysel jsem jen tri songy tak treba jeste budou.
S tim zpevem nemuzu souhlasit, Samirovi uz to asi tak nezpiva jako driv, nebo nebyl ve forme zrovna.
Zvuk opravdu reze do usi, no asi to tak chteli.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ešte tu je taký mixnutý rozhovor s Vanessou
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... amtype=WM2

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Kermitak píše:Hmm, to mozna zajdu taky, jen se asi nebudu cpat do prednich rad, clovek nikdy nevi, co cekat ;)
No, jak ted ctu rozhovor se Samirem, tak muj odhad nebyl daleko od pravdy, pise, at si lidi vezmou destnik :)

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Myslím, že až na nějaký ten technický problém, který provázel vystoupení Vanessy, se včerejší křest moc povedl.
Za Insanii chci moc poděkovat Parkovi za to, že se na nás ujal místa za hlavním pultem a staral se nám o zvuk celé vystoupení.
Podle některých pozorovatelů na tom makal i v průběhu vystoupení a od ruhé půlky jsme již měli velice slušný zvuk, což je chvályhodné a u nás přecejen nadstandard :) (přecejen už jsem viděl pár zvukařů, co po první písničce usínají ve stoje, nebo jdou rovnou na pivo)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

esu

Příspěvek od esu »

Vanessa je z5, super super, jen jsem obrečel zánik The Nihilists :cry:
" hudba se dělí pouze na dva druhy... hudba dobrá a hudba špatná..."
(i5QC, TC48, A6, A7)

mario.severin

Příspěvek od mario.severin »

esu píše:jen jsem obrečel zánik The Nihilists :cry:
Přesně tak, těch je strašná škoda...

velvet

Příspěvek od velvet »

mimochodem, tady je link - natáčení alba Monogamy:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1301735710875

Tudy

Příspěvek od Tudy »

a mimochodem, zítra repete na Flédě: http://fleda.cz/novinky/839-druhy-konce ... -tres-se-/
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět