Vašek - různé práce
Re: Vašek - různé práce
Brno-Žabovřesky https://brno.sdb.cz/farnost/
Příjemnej a podle mě velmi vkusně provedenej interiér. Akorát jednou jsem se tam pokoušel zvučit a bylo to dost náročný, protože dvěma PA bednama se tak širokej prostor nedá vykrýt.
Příjemnej a podle mě velmi vkusně provedenej interiér. Akorát jednou jsem se tam pokoušel zvučit a bylo to dost náročný, protože dvěma PA bednama se tak širokej prostor nedá vykrýt.
Tak doufám poslední akustická na dlouhou dobu, protože jsem si na tom trochu vylámal zuby... nicméně nějak to dopadlo a zkušenosti z toho jsou.
Mám novou kapelu, tak teď budeme svět plevelit videama ze zkušebny a doufat, že někdo přijde na koncert.
Tak ještě jedna ze stejné nahrávací sešny
V Brně říkáte sešna, jo? 
Hele, dobrej band tohle. Líbí se mi moc. Takže trochu mrzí, že video není kvalitnější a zvuk jiskřivější - ale chápu, že to je tak velkej prostorovej kompromis, že udělat to vůbec nějak (a navíc neotřele a kreativně) je fuška.
Věcně mi vadí asi jen dvě věci - někdy trošinku horší výslovnost zpěváka a pak to, že jsem nepochopil, kdo je ta dáma z první písničky

Hele, dobrej band tohle. Líbí se mi moc. Takže trochu mrzí, že video není kvalitnější a zvuk jiskřivější - ale chápu, že to je tak velkej prostorovej kompromis, že udělat to vůbec nějak (a navíc neotřele a kreativně) je fuška.
Věcně mi vadí asi jen dvě věci - někdy trošinku horší výslovnost zpěváka a pak to, že jsem nepochopil, kdo je ta dáma z první písničky

Díky, mám radost.
Známá žena je prý reálná postava z brněnského undergroundu začátku 21. století. Já jsem ji nezažil, ale údajně se vyskytovala v jednom známém podzemním klubu a obtěžovala mladé muže
Známá žena je prý reálná postava z brněnského undergroundu začátku 21. století. Já jsem ji nezažil, ale údajně se vyskytovala v jednom známém podzemním klubu a obtěžovala mladé muže

Nahráno v rámci kapelového soustředění na stoleté chalupě kdesi na Moravském slovácku. Porcelánový kompars je originální tvorba ze Slovenska, odhadem 40.-50. léta.
Moc fajn věc.
Ve zvuku mně nic nevadí.
Podle mě, nahrát to v těchto podmínkách takhle live je kumšt.
Tenhle můj názor tě asi v před moc neposune, že jo?
Ve zvuku mně nic nevadí.
Podle mě, nahrát to v těchto podmínkách takhle live je kumšt.
Tenhle můj názor tě asi v před moc neposune, že jo?
Díky Tony, každá reakce se počítá.
Pro tebe by mohlo být zajímavé, že tato nahrávka vznikla v Ostrožské lhotě.
Pro tebe by mohlo být zajímavé, že tato nahrávka vznikla v Ostrožské lhotě.
Tak to je pro mě velice zajímavé:-)
Ještě jedna nahrávka z moravského Slovácka.
Peřiny, obrázky a rock'n'roll...
Peřiny, obrázky a rock'n'roll...
Vašku. kolik jste tam toho natočili?
To už je všechno. Máme to vyzkoušené, že dva kusy jsou tak akorát. Je to docela vyčerpávající - soustředění, nesmíš udělat chybu...
Vašku, to máš pravdu. Muselo to být náročné.
Nový kousek z mé audio/video dílny.
Za zajímavost jistě stojí, že trumpety jsou komplet efektované pomocí shimmer reverbu, který naprogramoval zdejší uživatel Amorph.
Za zajímavost jistě stojí, že trumpety jsou komplet efektované pomocí shimmer reverbu, který naprogramoval zdejší uživatel Amorph.