Yes 90125
Re: Yes 90125
nadviazem na pytkina - prave som vo faze mixaze albumu. a mam pocit, ze iba uberam. ale prave potom to znie spolu dobre a vsetko tam ma svoje miesto…
- Greyhound90
biscuit: to bys byl zlatý. Můžu ti poslat celý projekt? Je to v Garagebandu. Pošli kontakt. Dík 

- Greyhound90
pytkin: jsem rád, že jsi to zmínil. Podstata úspěšné nahrávky je dát dohromady nástroje aby vyzněl celek. Je úplně jedno že jeden nemá kvalitní zvuk (viz tvůj příklad s shit zvukem kytary). V součinnosti s druhým vznikne zajímavý útvar. Mnohokrát se mi stalo, že perfektně znějící kytara a klávesy k sobě prostě nešly a já nechápal proč. (Protože jsem amatér, tohle asi všechno profíci dávno ví). Mimochodem řekl mi kdysi kamarád co dělá ve studiu, že iZotope má soft, který to všechno srovná a ořeže aby to znělo dobře. Ale moc tomu nevěřím.
Bohužel nemám Garade Band. Jediný co pro mě má význam jsou jednotlivé audio stopy, ideálně každá v celé délce stopáže. A samozřejmě suché (bez jakýchkoliv efektů). Když to vyexportuješ, nahraj to na nějaký webový úložiště a pošli link přes sz 

Greyhound90 píše: ↑09 led 2022 21:47Mimochodem řekl mi kdysi kamarád co dělá ve studiu, že iZotope má soft, který to všechno srovná a ořeže aby to znělo dobře. Ale moc tomu nevěřím.

- Greyhound90
tony9: na mě nekoukej. To udělal byscuit. 

Pokud to není záměr, takhle "light", tak bych se přimlouval za dohrání basy. A jinak YES, track mě baví.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
"basový linky" tam jsou dvě, ale opravdu jsem je dal "light", jen jako závažíčko. úplně mi k tomu beatu nepasovaly a nechtěl jsem s tím moc operovat, nebo dokonce měnit zvuky. prostě jen ukázat, že udělat to trochu důstojně znějící je hlavně věcí mixu (a vyvrátit tím trochu tvrzení kolegů).
tak jsem vytáhnul z bažin dalšího jožina 
https://soundcloud.com/biscuit/greyhoun ... al_sharing
samozřejmě do optimálu to má ještě daleko...
___
tady je pak originál

https://soundcloud.com/biscuit/greyhoun ... al_sharing
samozřejmě do optimálu to má ještě daleko...
___
tady je pak originál