Zhudebněné příběhy z hraní DnD
Re: Zhudebněné příběhy z hraní DnD
9. píseň z tažení na Albion. První přepadení.
Ty vole to je docela pecka
Kdybych to slysel na nejakym ceskym srackoradiu tak ani nemrknu a asi ani neprepnu
(pokud bych byl z dosahu Radia 1)

10. píseň z tažení na Albion. Bernstein Spitze. Tentokrát s malým komentářem někoho v pozadí. 
To je zajímavý, jak jsou ty animace vlastně statický, jak je jakoby zamrzlej obrázek a veškerej pohyb je podivná deformace toho jednoho framu... to je nějaká estetická volba, schválně, nebo limit AI toolu, co používáš?
Určitě je to dosavadní limit této aplikace. Občas to zvládne pěkný pohyb, ale většinou to udělá nějakou šílenost. Aktuálně je lepší méně pohybu. Výsledky jsou pak celkem stabilní.
Aktuálně jsou určitě schopnější aplikace dosahujících daleko lepších animací/videí. Ale tato mi vyhovuje svou jednoduchostí.
Aktuálně jsou určitě schopnější aplikace dosahujících daleko lepších animací/videí. Ale tato mi vyhovuje svou jednoduchostí.
tak ono by tady dávalo možná i smysl používat fakt takovýty statický animace, jako jsou třeba cutscény v prvním Zaklínačovi (hře) – statické nakreslené "kulisy", které se jen pohybují nebo zoomují, ale ty samotné obrázky se nemění. Hodilo by se to k tomu dračákovýmu oldschool feelingu...
Tentokrát duet
11. píseň z tažení na Albion. První úkoly, první spojenci.
11. píseň z tažení na Albion. První úkoly, první spojenci.
Vstupujeme do světa hororu.
12. píseň z tažení na Albion. Krvavá kobka.
12. píseň z tažení na Albion. Krvavá kobka.
Pokračujeme v krvavé kobce. Toto mi dalo hodně zabrat.
Krvavá kobka - svědomí
Krvavá kobka - svědomí
14. píseň z tažení na Albion. Krvavá kobka - pátrání skončilo.