AKAI S1000PB za dva litry- ma to smysl?
ecson: a dava to zvuku opravdu tolik navic proti softwareovym samplerum, ze se vyplati se s tim srat? Myslim tyhle stary samplery s malo pameti... Napada me, proc to spis nepouzit jako procesor- v podstate vysamplovat sampler- prohnat to tim a pak to stejne naladovat do softsampleru a jet si to pohodlne...
Cyril: no jestli ti to stoji za to...
uvedom si, ze tam zvuky pudes posilat bud pres MIDI Sample Dump a MIDI ma rychlost horsiho modemu (38 kbaudu), pripadne se tam daji nahrat na diskete, coz je o neco malo rychlejsi, ale tu disketu zas musis pouzivat pres jakejsi DOS programek, co ju umi cist - neni to normalni PC format. A samplovat to neumi.
uvedom si, ze tam zvuky pudes posilat bud pres MIDI Sample Dump a MIDI ma rychlost horsiho modemu (38 kbaudu), pripadne se tam daji nahrat na diskete, coz je o neco malo rychlejsi, ale tu disketu zas musis pouzivat pres jakejsi DOS programek, co ju umi cist - neni to normalni PC format. A samplovat to neumi.
cyrile, me lezi doma akai s1000pb s 10 mb pameti a scsi..puvodne sme ho meli, pak ho koupil jiri potopenytanker ew, a ted ho mam zase ja. Kouzlo akai S1000 nebo PB spociva v tom ze kdyz do nej posles nejakej zvuk a pak ho nahrajes, tak ty prevodniky tomu daji urcitou barvu. At si rika kdo chce co chce, je to tak , treba bristolsky kapely, massive attack, Tricky a podobne, vsichni si tu S1000 pujcovali a pouzivali a melo to svuj zvuk. Nema smysl to rozebirat na nekonecne diskuze. Nic moc s tim v dnesni dobe asi neudelas ale pro me je to kus historie, takze si ho necham