ATTY nebo neco na ten zpusob.

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo »

Je to pěkné, ale já už mám v tomto ohledu vystaráno :wink: za poloviční money ...

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

jak za polovicni money? dyt ten SA2X-O stoji 550 $ (!)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo »

469 ...
1000:2 = 500 (čili za míň než polovinu)

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

aha, jo...prehlidl sem predchazejici prizpevky.

tak co si myslite o te yamaze? nebo vite jeste o necem lepsim v dane cenove kategorii?

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin »

k cenám:

SA2X-O stojí nyní 549 doraru - cena šla trochu nahoru :-(

yamaha mix stojí 5 tácu u thomanna. plus poštovné .
http://www.netzmarkt.de/thomann/yamaha_ ... 42fcb268dc
Naposledy upravil(a) Martin dne 24 led 2005 23:00, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22146
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

K tej Yamahe .. Este mozes pouzit MG10-2 , ta stoji 3 litre priblizne ..

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

hm, u thomanna sem uz jednou nakupoval a bylo to bez problemu, takze...asi to koupim tam.
chtel bych tam koupit i nake kabely z mixu k monitorum. myslite ze staci neco takoveho http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw2_ ... dinfo.html?
na mg 10/2 sem se dival, ale trochu mi vadi ze nema tahaci potenciometry.

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

vlastne nevim jestli by to nemel byt jack-canon protoze tam je na control room jack, ale canon na st out...

matucha
Příspěvky: 5621
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

nejlíp kanon-kanon... normální mikrofonovej kabel funguje... 500 až 1000 korun, podle toho, jak dlouhej... koupíš normálně v praze...

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

ja bohuzel nejsem z prahy. a na netu sem jeste na kabel v tehle cene nenarazil. ani u thomanna.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo »

Objednat si můžeš přesně na míru třeba u Mediatechu. www.mediatech.cz
Udělají, pošlou. Mám od nich spoustu kabelů.

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn »

not found :(

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm »

Nevzpominam si kdy mi naposledy fungovaly stranky mediatechu. Ten frejm a padesatkrat napis Not found tam mam uz treba rok..

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1164
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro »

Me fungujou, problem bude u vas. Sasa

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo »

Ty stránky úplně normáně fungují ...

Odpovědět