ATTY nebo neco na ten zpusob.

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 25 led 2005 10:09

Jo je to tak, nekomu trvale fungujou a nekomu trvale nefungujou (a nejsem sam). Jelikoz tento problem mam jenom s mediatech strankama tak asi.. indiani prekopali kabely.

Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei » 25 led 2005 11:49

Pokud používáte Mozillu, tak ty stránky nejdou otevřít. V Internet Exploreru jsem žádnej problém neměl.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 25 led 2005 14:30

Ani v Opeře není problém. Mozilla je v každém případě hodně obskurní prohlížeč, ve kterém každou chvíli něco nefunguje, takže bych zdroj problémů hledal spíše tam ...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 25 led 2005 14:34

No, ono to neni ani tak obskurnim prohlizecem, jako tim ze je to cely napsany v hodne obskurnim a zprasenym html ;)

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 25 led 2005 16:39

jj, je to tema strankama. sou spatne napsane! mam mozillu. ale v ie to funguje.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 led 2005 00:05

pm : tez by si to mohol povedat komarovi alebo jurkovi na irc a neprudit tu s tym :)

A inak ako sa tu mavate ?

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 26 led 2005 08:57

pytkin: sem s tim na irc prudil uz asi trikrat a odbyli me s tim ze jim to slape, vcetne tebe:) takze prudim tady.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 led 2005 23:14

pm : no jo .. mna nenapadlo ze problem je len v mozille .. myslel som ze je to daky momentalny sietovy problem .. Je fakt ze viac by to malo trapit ich , nez nas dvoch :) ze ano ..

nooly
Příspěvky: 566
Registrován: 12 pro 2004 17:27

Příspěvek od nooly » 30 dub 2007 12:22


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 dub 2007 14:59

s touto firmou je tu negativna skusenosti .. i ked toto nevyzera zle .. chcelo by to vidiet forky zvnutra ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 15:25

No na tomhle snad neni moc co zkazit...;)

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 30 dub 2007 15:27

Pytkin píše:s touto firmou je tu negativna skusenosti .. i ked toto nevyzera zle .. chcelo by to vidiet forky zvnutra ..
A jaké? Udej konkrétní příklad !

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 30 dub 2007 15:30


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 dub 2007 15:44

kermit : je tam potenciometer ako citam .. tak snad nie :)

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 30 dub 2007 15:45

tak to není hezký pohled na tyhle střeva ... to by mě taky odradilo.

SMProAudio je asi tak ala Behringer ... co výrobek to různá kvalita.

SMPATCH2 je na hodnocena naopak velmi gutt

Odpovědět