Dave Smith další 2 novinky
nj sak si za tym aj stojim... posledne 3-4 stroje co som mal boli fakt super - G2, AN200,DX200, supernova, microQ - vsetko paradne stroje co som paradne aj realne vyuzil v muzike a boli zdrojom inspiracie
zivot plynie dalej som zvedavy co mi priesie evolver
a tiez sa uz neviem dockat az zacne Snezit
acid: aj to je mozne ale nie skorej ako ho vyuzijem v par trackoch poriadne ... to je moja zasada - ziadny stroj nejde z ruky pokym ho par krat poriadne neprevetram v nejakej skladbe

acid: aj to je mozne ale nie skorej ako ho vyuzijem v par trackoch poriadne ... to je moja zasada - ziadny stroj nejde z ruky pokym ho par krat poriadne neprevetram v nejakej skladbe

SYMPHATiC OT
dendy : ja si myslim ze potrebujes nejake nove auto, nejaky bawor.. ten by si uz nepredal ak raz kupis ;D aj to je HW a ten zvuk co to generuje.. nenormalne veci to dokaze 

Re: SYMPHATiC OT
bavor nechcem.. ale AUDI to by bola ina kavaEXCOM píše:dendy : ja si myslim ze potrebujes nejake nove auto, nejaky bawor.. ten by si uz nepredal ak raz kupis ;D aj to je HW a ten zvuk co to generuje.. nenormalne veci to dokaze

Abych se taky přidal. Já s Thomannem mám taky jen ty nejlepší zkušenosti a jsem Čech. Výborné dodací lhůty, dokonce mi i jednou spojili dvě objednávky do jedné, když jsem si během dne vzpomněl, že bych potřeboval dodat ještě nějaké zboží. S platbou přes kreditku Mastercard žádný problém, když tam dojedu osobně i slevu dají...kexik píše:peteness: no, ja len hladam nejaku klucku, pac ja mam s thomannom az neuveritelne dobre skusenosti... ovsem vzdy ma videli ako zakaznika z fr resp de, cize asi patrim k hyckanej kaste. ked sa vratim na slovensko, asi mi to bude dost chybat
stale som este nemal moc casu sa podrobnejsie s mojim milacikom pohrat, tu je zatial len taky kratky pokus - vsetko okrem kopaka a vysky je evolver http://www.dendy.sk/ukazka.mp3