Dave Smith další 2 novinky

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
abuse

Příspěvek od abuse »

S29213 Dave Smith Evolver V3 Analogsynthesizer 499,00 €
Monophoner Desktop Synthesizer. Aktionspreis
Tagespreis ?
S28457 Dave Smith Mono Evolver Keyboard Synthesizer 1.199,00 €
Monophoner Synthesizer mit 3 Oktaven Tastatur. Aktionspreis
Tagespreis ?
S26531 Dave Smith Poly Evolver Keyboard Synthesizer 2.399,00 €
Das Maximum der Evolver Serie. Jede der 4 zur Verfügung stehenden Stimmen ist ein vollwertiger Evolver! Aktionspreis
Tagespreis ?
S26530 Dave Smith Poly-Evolver-Rack Analogsynth 1.279,00 €
4 stimmiger Evolver im 1 HE 19" Rack-Format. Aktionspreis
Tagespreis ?
S29536 Dave Smith Prophet-08 1.999,00 €
Analoger Synthesizer - mit super fettem Sound! Aktionspreis
Tagespreis ?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Abuse : a nemaju v Gaštansku nejak vacsie ceny ako v thoman? alebo vseobecne v nemecku? mal som pocit ze tam maju vsetko drahsie...

abuse

Příspěvek od abuse »

klangfarbe ma celkom dobre ceny, napr. lepsie ako musik produktiv.at... s thomanom som neporovnaval, nikdy som nekupoval nic take drahe aby som musel kvoli tomu riesit nemecko. teraz som pozeral na tie DSI akurat na jednom nemeckom shope touched by sound a rozdiel bol iba okolo 10EU v prospech nemcov

peteness

Příspěvek od peteness »

Propheta mam z Klangfarbe. Thomann ho tenkrat nemel skladem. Rozdil byl 16 euro ve prospech Th. Pak ho Thomann slevnil.

Hlavni duvod byl ten, co popisoval Dendy nekde tady na foru. Thomann obcas zadrzuje prachy.

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

hmm, zadržuje prachy, když zboží není skladem. kupoval jsme od nich už spoustu věcí, všechno měli na krámě a došlo to pokaždý do tejdne. U novinek mě nepřekvapuje, že mohou mít v náběhu zpoždění, zadržují zřejmě proto, že to zboží prostě není:-)
Jinak DSI se už vyplatí kupovat z Ameriky, Smith si účtuje za dopravu tuším 40 USD (nebo to byla Paia? teĎ nevím) a třeba rack P08 i s DPH a clem je cca za 32t. CZK. Což je o kus míň než 1500€ normálne v Evropě.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Tak ono s tema prachama je to vlastne logicke, jste Thomann.de co preprodava neuveritelne mnozstvi gearu, nemate penize nazbyt na nakoupeni gearu na sklad, ohlasite ze budete prodavat Vira napr. od tehdy a tehdy, lidi vam poslou penize, vy si jako Thomann.de na nakup gearu na sklad nemusite nikde penize pujcovat a za penize svych zakazniku gear nakoupite dovezete, poslete na adresu platce a jeste z toho mate penize, nebo nez Virus bude skutecne na prodej, pouzijete financni prostredky na napr. nakoupeni jineho gearu, reklamu, vylepseni PR, udrzbu stranek a etc... genialni :)

Jedine v cem je hacek, je ze si z dlouhodobeho hlediska, kdyz to tak delate pravidelne, naserete sve vlastni zakazniky. Ovsem ti u vas nakupuji jenom proto, ze jste levni a kdyby byl levny obchod jakykoliv jiny tak budou nakupovat tam. Takze vam jejich loajalita jako Big Prachatemu Nemeckemu preprodejci Thomann.de, muze byt ukradena (uplne u p*****) ... a zakaznik ktery penize poslal se stava dobrovolne rukojmim jednoho gigantu.

No, ale jestli se vam to nelibi muzete nakupovat jinde ;)
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 03 dub 2008 21:06, celkem upraveno 2 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

este tu mame www.sweetwater.com :) ale to je za velkou mlakou

bassline

Příspěvek od bassline »

Thoman nezadrzuje peniaze, aj ked sa tak moze zdat na prvy pohlad, ale nie je to tak. Su seriozni. Napr. kvoli tomu ze nevedia datum dorucenia Blofelda, tak ho nakoniec vymazali z databazy, aby ludia zbytocne neobjednavali. To ze ho tam mali do nedavnej doby a slubovali datum, nebola ich chyba, ale neserioznost firmy Waldorf. A okrem toho z vratenim penazi nie je absolutne ziaden problem, obratom mi na email odpisali ze ak si fakt zelam zrusit objednavku tak to je samozrejme bezproblemov mozne. A to ze nasadia novinku, napr. TI snow, tak je jasne ze sa jedna o PREorder kde na ten tovar treba cakat neurcitu dobu. Ma to ale tu vyhodu, ze ak je o produkt vacsi zaujem, tak pri objednavke uz je clovek v poradi, to znamena ze ten ktory si nepredobjednal, nemusi sa mu zvysit.

kexik

Příspěvek od kexik »

ja skor myslim ze za "zdrzovanim " penazi su nase slavne banky... o slsp viem konkretne a presne, ze medzi zmiznutim sumy z uctu a nabehnutim na protiucte prebehne niekolko dni, aj ked swift prevod v zahranici trva hodinu a MUSI prebehnut do 24 hodin... zvlast ked zaplatis v pondelok alebo v piatok, tak cakaju bud do stvrtka, alebo pondelka, na vyhodnejsi/nevyhodnejsi kurz

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik : v tom to je dobry PayPal alebo VISA portal... ale nie vseci ho pouzivaju... to mas v podstate hned

peteness

Příspěvek od peteness »

N jo, zase klasicka saskarna, kdyz se ctyri lidi chytnou jednoho spatne voleneho slova. :)
Ale to je jedno. Stalo se mi u jedne objednavky, ze zbozi melo byt skladem, prijali platbu a cekal jsem vci nez tri tydny. Nicmene tahle jedna zkusenost hrala mensi roli nakupu Propheta - proste u takhle drahe veci pro me existuje pouze osobni odber po predchozim dotazu na dostupnost.
Smozrejme presto jsou u Thomanna trvale nejlepsi kaufy.

kexik

Příspěvek od kexik »

peteness: no, ja len hladam nejaku klucku, pac ja mam s thomannom az neuveritelne dobre skusenosti... ovsem vzdy ma videli ako zakaznika z fr resp de, cize asi patrim k hyckanej kaste. ked sa vratim na slovensko, asi mi to bude dost chybat

peteness

Příspěvek od peteness »

Kexiku jestli si poustis 5x mesicne u Thomanna zilou, tak se nediv :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

peteness píše:Kexiku jestli si poustis 5x mesicne u Thomanna zilou, tak se nediv :-)
ale prd... najdrahsi kauf bol za 300 eur a aj ten nebol pre mna... raz za par mesiacov kupim u nich v podstate par blbosti

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:jo tiez ma prekvapilo to cislo.. ktovie ako dlho chudacik musel lezat u thommana v sklade :)

no nemci su sprosty ze nekupuju.. neskutocny stroj... ten zvuk ma fakt usadil na rit ... je to krasa..
Dendy : toto je cool .. toto pises skoro o kazdom novom nastroji , co si kupis :) neni na tom nic zle samozrejme .. len je to take usmevne :)

Odpovědět