DIY synths

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 24 úno 2007 10:16

no on ma v sobe EA-1 taky trochu potencialu, podarilo se mi z nej vyloudit par fakt dobrejch zvuku, ale nakonec je vysamploval a prodal ho.. kazdopadne jako patternovej sekvencer urcite pouzitelnej je..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 24 úno 2007 20:24

MSK píše:no on ma v sobe EA-1 taky trochu potencialu, podarilo se mi z nej vyloudit par fakt dobrejch zvuku, ale nakonec je vysamploval a prodal ho.. kazdopadne jako patternovej sekvencer urcite pouzitelnej je..
Jo asi stejne potenciálu jako Roland SH-32 ;))

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 24 úno 2007 20:40

nevim no, SH-32 ma kamos a podle me to je fakt malo zajimavej synth i kdyz i ten ma svoje priznivce.. kazdopadne uz docela OT

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 19 bře 2007 15:45

Nestavite, nebo nepostavil jste nekdo midibox sid? premejslim jestli ma smysl stavet kompletni control surface, nebo jen to zakladni ovladani k displayi a nektery parametry ovladat pres CC midi kontrolerem (mam BCR2000).. co myslite?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 19 bře 2007 16:01

MSK: ztratil jsem kontakt na ty typky co ho chtej stavet... dej si inzerat na midi.cz ze je hledas, treba se ti ozvou a muzete dat hlavy dohromady...

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 19 bře 2007 23:08

Coz to ja to konstrukci chapu, je to uplne jednoduchy a jasny, klidne vam to i nekomu postavim kdyz si sezenete SIDy:)
Ale zajimalo by me jak je to ovladatelny pres CC, páč kdyby to slo nak rozumne ovladat treba tim BCR2000 tak bych se vyprdnul na nakup otocnejch enkoderu a ovladal bych to tim. udelal bych jen to zakladni ovladani tj. display, par tlacitek a jeden enkoder na volbu parametru...
Ja nevim, na midi.cz by me s tim asi vyhlasili ne?

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2382
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 19 bře 2007 23:50

MSK píše:Ja nevim, na midi.cz by me s tim asi vyhlasili ne?
A to jako proč??? :?:
Dej to do kategorie Hardware - ostatní (nebo expandery) a není problém, ne?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Munro
Příspěvky: 124
Registrován: 07 čer 2002 20:54

Příspěvek od Munro » 20 bře 2007 21:05

MSK píše:Coz to ja to konstrukci chapu, je to uplne jednoduchy a jasny, klidne vam to i nekomu postavim kdyz si sezenete SIDy:)
?

SIDY tu jsou....

Mam ted doma nekolik vraku C64 a snad je jeste jeden na ceste, snad by se neco naslo, musim prasknout, ze neco ma i a.tom.x (ode me). Takze pokud se to stane realnym, hlasim se do poradi.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 bře 2007 21:14

Munro: a neprodal bys jednoho SIDa? Uz jsem taky v poradniku, snad se mi konecne splni sen :)

edit: uz se to rysuje, sehnat C64ku fakt neni problem...

MSK
Příspěvky: 187
Registrován: 31 črc 2006 15:30

Příspěvek od MSK » 20 bře 2007 21:55

Tak kdyby nekdo potreboval tak kdyztak pres PM, nebo icq (330-354-740) a nak se domluvime, klidne vam s tim nejak pomuzu nebo poradim..

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 23 kvě 2007 16:29

http://yusynth.net/Modular/index.html

!!! uz je hotovy oscilator !!!

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 31 kvě 2007 23:24

čau, nemáte nekdo zkušenosti s tímhle: http://www.paia.com/fatman.asp ? Postavit to bez MIDI ve dvou nebo čtyřech exemplářích a k tomu tenhle převodník: http://www.paia.com/midi2cv.asp , to by byl docela zajímavej bizardní VCO-VCF-VCA polysynth...:-)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2382
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 31 kvě 2007 23:38

Hmm, vidím, že Tě nakonec Paia dostala :)
Ukázky zní jednoduše, ale má to něco do sebe. A ta kompletní stavebnice není zas tak drahá...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2382
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 02 říj 2007 12:59

ADDyS píše:Ja momentalne makam na clonu Moog Prodigy :). Ted zapasim s tistakem...

Jinak doporucuju na SDIY tenhle web http://yusynth.net/Modular/index.html
VCO jeste neni,ale urco bude ;)
Nestavěl jsi náhodou i ten ARP filtr?
Trochu bojuju se správným nastavením..

Mimochodem, jak dopadl klon Prodigy? :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 02 říj 2007 16:11

momentalne mam rozestavene moduly LFO,ADSR,VCO,NOISE,VCO,MIXER... nemam momentalne cas si s tim hrat(rekonstrukce bytu...).
VCO jsem tak narychlo rozjel takze alespon nejaky uspech...

jinak ARP filtr je v planu, skladal jsi to z tech japonsky tranzistoru nebo si paroval?

klon prodigy by sel,ale musel by jsem precmarat cely tistak, pokud mas cas to prekreslit v Corelu, klidne dam link :D

Odpovědět