sasnamp vie len skreslenie a ked ho vypnes, tak spravis vlastne bypass a ides defacto len s istou gitarou do koncaku ? ak hej, predpokladam, ze ten zvuk je divny, tichy a nema moc vysok. pretoze ho v tej chvili nemas nijak predzosileny a signal priamo zo snimacov neni chopny ten koncak vybudit.
ak som to pochopil spravne, tak by si potreboval bud este jeden dalsi predzosilovac len na cisty zvuk a signal z gitary by si prepinal A/B prepinacom bud do cisteho preampu alebo do sanasampu a z oboch do returnu komba. neviem si ale predstavit, ako presne by si mal mat oba signaly z preampov zvedene do jedneho koncaku, cize asi by ten A/B prepinac mal byt dvojity, aby jednak prepol signal z gitary do preampov a zaroven prepol vystupy z jedneho alebo druheho preampu do koncaku. neviem, ci taky existuje, toto Ti pisem vsetko v teoretickej rovine, osobne som taketo zapojenie nikdy nepouzival.
ina moznost je na cisty zvuk pouzivat preamp komba, cize zase by si mal mat A/B, co prepne bud do inputu komba alebo sansampu. problem je, ze ked vrazis sansamp do returnu, tak rozopnes cestu z preampu komba do koncaku komba, cize zase by si potreboval nejake sofistuikovanejsie prepinanie vymysliet.
ak take na trhu nie je, tak by som isiel za najekym sikovnym letovacom, co s tymito vecami ma skusenosti, popisal by som mu co treba riesit a nech Ti nejake sikovne prepinanie na taky ucel vyrobi, v zasade by to nemalo byt nic zlozite...
a je mozne, ze kym tu vypisujem tieto dlhe teorie, niekto iny da link na konkretne funkcne riesenie