hodi se k behringer TRUTH B2031 zesik Pioneer VSX-D411
Ha pravdaPytkin píše:UB502 by sa dal pouzit .. Tak ze komputer by sa zapojil do TAPE IN , TAPE -> do sluchatiek .. A sluchatka by sli von do monitorov .. MAIN OUT by bol pouzitelny na nahravanie .. ale tie vyssie pulty by boli vhodnejsie .. je na nich aj Control Room ..

EW> Samozrejme, ze je tam rozdil, to jsem prece v tom prispevku napsal i ja. Ale ten zvukovy rozdil podle mne neodpovida rozdilu ceny. A co se podani basu tyce, to jsem tam prece psal taky... A dynamicke zkresleni / vykon? Vykon se vzdycky odviji od velikosti rezie - v male rezii nepotrebujes nijak zavratne velky vykon.
Jasne, zastavte se v lazenskem meste
Jasne, zastavte se v lazenskem meste

-
fakt to zvuku nic neudela???? kde se da ten ALPS koupit a co stoji. vim ze je i cernej a ten je lepsi ne? ted koukam na jejich web a nejak nevim ktery to jsoukexik píše:jeden dvojity potenciometer ALPS Bluepoint (10-100kOhm, logaritmicky) v konzerve od sardiniek so 4mi jackami... tym nicomu neublizis, ani zvuku, ani penazenke. akurat medzi ampom a touto krabickou nedavaj kabel dlhsi ako metermtr píše:tak muze mi nekdo poradit co pred ty Truth za predzesilovac jenom na ovladani hlasitosti?

-
jeste jsem to nectl ale urcite se to bude hodit... http://www.gmx.cz/tipy_pot.htm
kde sa da kupi v cechach, netusim. na slovensku trebars v alset piestany. myslim, ze sa da objednat cez katalog conrad, trocha predrazeny. cena bude dakde medzi 400-600 korunami, podla toho aka je predajca svina. su este sive, tie maju tusim este lepsi subeh praveho a laveho kanalu, ale su dvakrat drahsie. je to naozaj zvukovo neutralne riesenie, zavisle silne na kvalite vstupneho zosilnovaca na tych aktivnych bednickach. v tom by som ale problem nevidel... proste ho len vmontuj do dakej krabicky, najlepsie plechovej, s prislusnymi konektormi a je to.
-
2kexik: a nevis o nejakem webu nebo tak kde je popsano jak se ten potenciometr "zapojuje" ??? nebo k tomu snad dostanu i nejaky "manual"? a jeste me napadlo jestli to jde udelat i se symetrickym signalem?! nebo je to volovina. jako ze bych z delty 66 vedl kabelem se stereo jackama signal do ALPSe a pak zase stereo jackama do TRUTHu!!!! k tomu asi potrebuju ten "quad" potak co?
zo symetrickym signalom to nejde, resp. je to nezmysel. to by muselo mat XLR receiver na vstupe a na vystupe XLR driver a to su aktivne obvody. ista moznost je dat na vstup trafko a vystup urobit nesymetricky ale ani to sa mne osobne nepaci. trafko je okrem toho draha vec. ak sa rozhodnes pre variant potenciometer, rozhodne len pre nesymetricku linku.
In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out
| |
Zem---+-+-----------Zem
Jazdec je stredny vyvod, zem je na tej strane, kde chces mat minimalnu hlasitost (cize nalavo pri pohlade od osky)
In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out
| |
Zem---+-+-----------Zem
Jazdec je stredny vyvod, zem je na tej strane, kde chces mat minimalnu hlasitost (cize nalavo pri pohlade od osky)
Kexik : no .. slo by spravit aj ovladanie hlasitosti na tom symetrickom vstupe ..
+In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out +
| |
Zem---+-+-----------Zem
| |
| |<-----------Out -
| |
| |
-In ----+-+
Akurat by to chcelo velmi podivny potenciometer s opacnym subehom kanalov .. A este x2 .. neviem ci take niekto vyraba ..
Ale pride mi to nezmyselne ..
+In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out +
| |
Zem---+-+-----------Zem
| |
| |<-----------Out -
| |
| |
-In ----+-+
Akurat by to chcelo velmi podivny potenciometer s opacnym subehom kanalov .. A este x2 .. neviem ci take niekto vyraba ..
Ale pride mi to nezmyselne ..
-