hodi se k behringer TRUTH B2031 zesik Pioneer VSX-D411
-
Návštěvník
Ha pravdaPytkin píše:UB502 by sa dal pouzit .. Tak ze komputer by sa zapojil do TAPE IN , TAPE -> do sluchatiek .. A sluchatka by sli von do monitorov .. MAIN OUT by bol pouzitelny na nahravanie .. ale tie vyssie pulty by boli vhodnejsie .. je na nich aj Control Room ..
-
Syncro / GJ
EW> Samozrejme, ze je tam rozdil, to jsem prece v tom prispevku napsal i ja. Ale ten zvukovy rozdil podle mne neodpovida rozdilu ceny. A co se podani basu tyce, to jsem tam prece psal taky... A dynamicke zkresleni / vykon? Vykon se vzdycky odviji od velikosti rezie - v male rezii nepotrebujes nijak zavratne velky vykon.
Jasne, zastavte se v lazenskem meste
Jasne, zastavte se v lazenskem meste
-
sub-drum-47
fakt to zvuku nic neudela???? kde se da ten ALPS koupit a co stoji. vim ze je i cernej a ten je lepsi ne? ted koukam na jejich web a nejak nevim ktery to jsoukexik píše:jeden dvojity potenciometer ALPS Bluepoint (10-100kOhm, logaritmicky) v konzerve od sardiniek so 4mi jackami... tym nicomu neublizis, ani zvuku, ani penazenke. akurat medzi ampom a touto krabickou nedavaj kabel dlhsi ako metermtr píše:tak muze mi nekdo poradit co pred ty Truth za predzesilovac jenom na ovladani hlasitosti?
-
sub-drum-47
jeste jsem to nectl ale urcite se to bude hodit... http://www.gmx.cz/tipy_pot.htm
-
kexik
kde sa da kupi v cechach, netusim. na slovensku trebars v alset piestany. myslim, ze sa da objednat cez katalog conrad, trocha predrazeny. cena bude dakde medzi 400-600 korunami, podla toho aka je predajca svina. su este sive, tie maju tusim este lepsi subeh praveho a laveho kanalu, ale su dvakrat drahsie. je to naozaj zvukovo neutralne riesenie, zavisle silne na kvalite vstupneho zosilnovaca na tych aktivnych bednickach. v tom by som ale problem nevidel... proste ho len vmontuj do dakej krabicky, najlepsie plechovej, s prislusnymi konektormi a je to.
-
sub-drum-47
2kexik: a nevis o nejakem webu nebo tak kde je popsano jak se ten potenciometr "zapojuje" ??? nebo k tomu snad dostanu i nejaky "manual"? a jeste me napadlo jestli to jde udelat i se symetrickym signalem?! nebo je to volovina. jako ze bych z delty 66 vedl kabelem se stereo jackama signal do ALPSe a pak zase stereo jackama do TRUTHu!!!! k tomu asi potrebuju ten "quad" potak co?
-
kexik
zo symetrickym signalom to nejde, resp. je to nezmysel. to by muselo mat XLR receiver na vstupe a na vystupe XLR driver a to su aktivne obvody. ista moznost je dat na vstup trafko a vystup urobit nesymetricky ale ani to sa mne osobne nepaci. trafko je okrem toho draha vec. ak sa rozhodnes pre variant potenciometer, rozhodne len pre nesymetricku linku.
In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out
| |
Zem---+-+-----------Zem
Jazdec je stredny vyvod, zem je na tej strane, kde chces mat minimalnu hlasitost (cize nalavo pri pohlade od osky)
In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out
| |
Zem---+-+-----------Zem
Jazdec je stredny vyvod, zem je na tej strane, kde chces mat minimalnu hlasitost (cize nalavo pri pohlade od osky)
Kexik : no .. slo by spravit aj ovladanie hlasitosti na tom symetrickom vstupe ..
+In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out +
| |
Zem---+-+-----------Zem
| |
| |<-----------Out -
| |
| |
-In ----+-+
Akurat by to chcelo velmi podivny potenciometer s opacnym subehom kanalov .. A este x2 .. neviem ci take niekto vyraba ..
Ale pride mi to nezmyselne ..
+In ----+-+
| |
| |
| |<-----------Out +
| |
Zem---+-+-----------Zem
| |
| |<-----------Out -
| |
| |
-In ----+-+
Akurat by to chcelo velmi podivny potenciometer s opacnym subehom kanalov .. A este x2 .. neviem ci take niekto vyraba ..
Ale pride mi to nezmyselne ..
-
sub-drum-47