pokud je ten pioneer hi-fi komponent (což předpokládám) tak ne. Já mám k Alesis M1 zesilovač Technics a barví to, takže to musím taky řešit. Chce to nějakej rovnej zesik. (Alesis, Samson,...)
nemam moc prehled
poradte mi prosim!!!!!! chtel bych pasivni monitori s dobrym alektromagnetickym stinenim +zesik pouzivat je budu blizko k monitoru CRT ke kompu.
Za rozumnou cenu.
Diky vsem.
atom - to resime v jinym topicu, ze technicsy nezni vetsinou nijak pekne.. Nevzpomenu si ted na typ, ale slysel sem jeden za cca 22000 a bylo to stejne utopeny jako ten muj technics za 7. uz si na tom mel jinej hifi zesik nez technics?
Obecne muzu co do zvuku doporucit Yamahy s natural soundem a marantze pm4200:) U Yamahy vsak dbat na to, aby zaruka byla co nejdelsi, z druhe ruky byt velmi opatrny.
podla mna najlepsie ampy za malo penazi, aj obvodove dobre riesene robi NAD. pozrite ich web a sup do najblizdieho hi-fi studia aj s vasimi monitormi. radi vam to tam predvedu. ako zdroj signalu sa u nich iste najde cd plejer za 100 litrov... nezabudnite zobrat svoje oblubene CD
Já jsem hodně vybíral až jsem pořídil Technics z poloviny 70 let (takovej ten roztomilej vintage model s budikama - podívám se doma na číslo). Uznávám, že ty nové zesilovače (zejména Sony) jsou zvukově strašný (podivně nadýchaný zvuk s hromadou basů). Tenhle mi fakt sedí na hi-fi poslech, ale je trochu "kulatej". Na korenktní monitoring bych uvítal něco co je na to primárně určený.
stare ampy su vacsinou "kulate". v tych casoch bol problem postavit stabilny koncak koli nedostatku rychlych tranzistorov. takze maju vacsinou hodne tuhe spatne vazby co znizuje rychlost, zhorsuje prenos vyssich frekvencii a sposobuje harmonicke skreslenie (gulatost). dnes by to ale nemal byt casty jav
MTR : chod si vypocut dakam Behringer Truth .. Mozno budes spokojny a nebudes riesit zosilovac ..
JO este .. Chcel si dobre bedne .. Nez som kupil do jedneho studijka Behringer Truth , odporucili mi miesto Revealov Spirit Absolute Two .. Vyzeraju velmi dobre ! Pozri sa na ne .. Alesis vo mne osobne nevzdbudzuje doveru ..
Diky vsem,
Mne se liby Behringer Truth a vadi mi ze jsou aktivni budu to mit osobne pripojene primo ze zvukovky z kompu a slysel jsem ze jsou s tim nejake problemi tak proto resim Alesis MKII passives + Alesis RA-150 POWER amplifier s Alesis nemam zadnou osobni skusenost ale slysel jsem ze MKII kupuje hodne lidi na techno.