hodi se k behringer TRUTH B2031 zesik Pioneer VSX-D411

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
kexik

Příspěvek od kexik »

co je to za zosilovac? obecne to kludne urob. ovsem ak vyrobca pise ze je na 8ohm znamena to ze nema bohvieaky maly vystupny odpor takze to nemusi hrat optimalne. troska to bude trapit zosilovac ale ak je to nejaka svina (100w/8ohm a pod) tak by som sa tym netrapil.

komor

Příspěvek od komor »

patnact let stara sunka hifi sony 40W 8ohm. je to jen docasny reseni, nez sezenu neco jinyho, ted mi utek rackovej zesilovac yamaha za dva tacy.... nez sem se do toho bazaru dostal, byl pryc, sakra.

takze myslite, ze by se tem bednam nemelo nic stat?

kexik

Příspěvek od kexik »

tak to by mohlo klaknut... bedniam sa nestane NIC o tie sa neboj. v ohrozeni je v tomto pripade skutocne zosilovac. mnohe kusky by sa mohli stat pri 4ohm nestabilne, ale to je pripad fakt extremnych sraciek.

komor

Příspěvek od komor »

vyzkousim, uvidim. diky

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Pytkin píše:Behringer Truth su aktivne bedne .. Uz maju zosilnovac v sebe .. Takze dany zosilovac sa k nim vobec nehodi :)
B2031P su pasivne

rastis

Příspěvek od rastis »

Toto je uz dost off, ale debata je aj tak davno vyprchana...

Jak je to s tymi koncakmi a impedanciami ? Cely zivot mam zafixovane a aj sa podla toho riadim, ze specialne pri lampovych koncakoch nezatazeny alebo malo zatazeny koncak = zhorene vystupne trafo. Vyssia impedancia ze na zavadu nie je, akurta sa znizuje vykon. Ale cital som uz viacej razy v manualoch k trebars k americkym strojom, ze nizsia impedancia bedni tym koncakom nie je na zavadu, naopak pri vyssej prilis trpia koncove lampy a radsej taku prevadzku neodporucaju. Ja osobne pouzivam uz dlhe roky 16 ohmovu bednu do 8 ohmoveho koncaku (50W, gitara) a lampy nepotrebujem menit o nic castejsie, ako ostatni. Takze vie mi to niekto vysvetlit ? Dik :)

de Vries

Jak bude fungovat zesik SONY 2x70W s B2031P

Příspěvek od de Vries »

Resim podobny kompromis jako KOMOR. Uvazuju o B2031P a mam zesilovac Sony, ktery je jako komponent z Hi-Fi. Vykon 2x70W a samostatne funguje pouze se zaplym premostenim korekci.

Vi nekdo jaky to bude mit vliv na zvuk?!
Myslite, ze se rozdil mezi zvukem primo ze zvukovky (M-Audio Audiophile USB) a skrz zesik da poznat ve sluchatkach Sennheiser HD 600?

Kexik uz odpovidal, ale furt nevim jak moc to ten zesik bude trapit (myslim, ze to budu pouzivat tak na tretinovy vykon), aby mi nezdrhl :D

fova

Příspěvek od fova »

HD600 jsou hodne dobra sluchatka, takze minimalne uslysis vyssi sum. Pokud je ten Sony zesik nejaka bezna spotrebka, tak bude nejspis i barvit, degradovat nebo vytahovat/potlacovat nejake frekvence. Jestli to chces jen na poslech, tak proc ne, ale muziku bych se na tom bal michat. Musel by sis to po ukonceni mixu odnest poslechnout nekam jinam a na zaklade zjistenych nedostatku pak upravovat predem vsechny budouci mixy.
Neni jednodussi si koupit aktivni bedny? Aktivni Truthy ted zrovna prodava Atrei tady na foru za 6500Kc.

kexik

Příspěvek od kexik »

de vries: tej vete o premosteni korekcii nerozumiem, vysvetli... mas tam direct input, ci nie?
napis presny typ, niektore obzvlast stare sony boli dost v pohode zosiky
dalsi problem ale je ze pasivne truthy maju dost debilnu vyhybku, resp repra v truthoch nefunguju prave stastne na pasivnej vyhybke... kupit nove 2031P je asi blby napad...

de Vries

Příspěvek od de Vries »

Ten zesik Sony je TA-D707. Jestli ho nahodou nekdo znate podrobne.

Jinak mezi tim jsem si poridil aktivni Truthy, takze
ted uz je to spis pro zajímavost nebo jako rada do
budoucna.
Dikes

Odpovědět