Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus
Nerušit tam opravdu není
To by se dělo pořád, děje se to tak při každém cca 3. hovoru ....

-
- Profesionál
umrel mi telefon a zvazuju, kam dal.
mohli byste nekdo prosim potvrdit, jestli iPhony resp. aplikace pro ne umi jako Android:
-provozovat aplikaci gmailu, ktera zaroven podporuje prepinani mezi nekolika gmailovymi ucty 'on the fly'?
-protoze mam vsechny kontakty (telefonni, emailove, kolem tisicovky) synchronizovane pres gmailovy ucet, potrebuju, aby je i telefon dokazal synchronizovat z gmailu do sveho telefonniho seznamu -- jde to?
diky!
mohli byste nekdo prosim potvrdit, jestli iPhony resp. aplikace pro ne umi jako Android:
-provozovat aplikaci gmailu, ktera zaroven podporuje prepinani mezi nekolika gmailovymi ucty 'on the fly'?
-protoze mam vsechny kontakty (telefonni, emailove, kolem tisicovky) synchronizovane pres gmailovy ucet, potrebuju, aby je i telefon dokazal synchronizovat z gmailu do sveho telefonniho seznamu -- jde to?
diky!
maily -> ano, zvladaju ho aj nativne, ale osobne pouzivam aplikaciu od googlu na gmail, paci sa mi viac ako ta nativna Mail v iOS
kotantky -> synchronizacia cez gmail - > bez problemov, pouzivam, dokonca nielen kontakty al aj kalendar a notes z gmailu mam syncnute s iOS
kotantky -> synchronizacia cez gmail - > bez problemov, pouzivam, dokonca nielen kontakty al aj kalendar a notes z gmailu mam syncnute s iOS
-
- Profesionál
dendy: diky! funguje synchronizace doufam obema smery, pridam si kontakt do telefonu a ten se automaticky prida do contacts v gmailu / v uctu googlu?
jasne, je to obojsmerne...
Takhle to vypadá v praxi. Konzultoval jsem s Apple podporou, tam jako vždy moc nevěděli, autorizovaný Apple servis myslí že to bude na výměnu
A aby to bylo fully crazy, tak dnes to zase funguje normálně
(aspon ted ráno)

a skusal si to vypnut a zapnut? 
mod nerusit sa da presne na hodinu nastavit - nemas to nastavene?
dalej sa da nastavit blokovanie pre rozne cisla. nemas to nastavene?
ale ze sa ti mozu dovolat iba favorites cisla - ani toto nemas nastavene?

mod nerusit sa da presne na hodinu nastavit - nemas to nastavene?
dalej sa da nastavit blokovanie pre rozne cisla. nemas to nastavene?
ale ze sa ti mozu dovolat iba favorites cisla - ani toto nemas nastavene?
Nic takového nastavené nemám
Samozřejmě jsem i restartoval ... Ted v poledne už to zase odmítá hovory (ty samé co ráno přijímalo), takže to nebude propojené ani s konkrétním číslem 
Nejpitomější na tom je, že to nemá žádnou logiku. Volání ze stejného čísla na stejném místě za plného signálu jednou funguje a podruhé zase ne ... típne to nebo rovnou hlásí účastník nedostupný (a to několikrát za sebou). Pak to zase funguje, pak zase ne ...

Nejpitomější na tom je, že to nemá žádnou logiku. Volání ze stejného čísla na stejném místě za plného signálu jednou funguje a podruhé zase ne ... típne to nebo rovnou hlásí účastník nedostupný (a to několikrát za sebou). Pak to zase funguje, pak zase ne ...
Tak mi ten phone v servisu v pohodě a bez velkého zkoumání do druhého dne vyměnili za nový .... To je asi ted nejčastější způsob "opravy"
Zatím to funguje ok .. Jak jsem se dozvěděl, řeší se tak třeba i rozbitý displej atd. (buď si někdo nechá vyměnit neoriginální za 5-6000 a ztratí záruku, nebo v autorizovaném servisu mu za 10k vymění nový telefon). Jedna kamarádka si nedávno koupila iPhone 6 (i když to pro ni bylo hodně peněz) a podařilo jí ho rozbít. Byla z toho trochu zničená ... Dala si vyměnit displej ... a za dva dny jí telefon spadl do záchodu 

chlopi, od ktorej verzie ios vie preposielat data cez sdielanu wifi, bez jailbrake?
@home: ak mas na mysli wifi hotspot, tak myslim ze je to od iphone4. 3gs vedel iba bluetooth hotspot. nesuviselo to s verziou ios, ale s hw.
myslim, ze to trochu ma co robit zo systemom, na mojom ipad 1st s verziou 5.1.1 to bez jailbrake nefunguje vobec
5.1.1. mal bug, preto nesiel hotspot, downgrade na 5.1 alebo novy ios a pojde to.
Tak jsem dal iOS 9, ale kromě pár kosmetických a barevných drobností nějaké podstatné změny a vylepšení nevidím ?