Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
lavender

Re: Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus

Příspěvek od lavender »

jedine na co hlupak v takejto situacii caka, je zaujem a spatna vazba. ja tuto hru nehram.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Docela by mě zajímala jedna věc: mám na iPhonu emailový imap účet propojený se základním mailovým serverem odkud si stahuju maily na počítač atd. Když mi dojde email a na iPhonu ho označím jako spam (a zmizí do spamové složky), týká se to jenom iPhonu anebo i server tuto informaci dostane a tento email bude považován za spam příště i přímo na serveru ? (nebo to dělám zbytečně)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ak je to imap tak to urobi - synchronizuje

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : server ho nebude povazovat za spam .. ak nema v sebe daky spam filter .. ten ale nebude spolupracovat s iphone oznacovanim .. ale iphone ho (mozno) bude povazovat za spam nabuduce ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Dnes mi úplně z ničeho nic (napůl nabitý) chcípl iPhone. Úplně mrtvý, na nic nereagoval, když jsem dal do zásuvky, nic, mačkání knoflíků marné - totally dead.

Tak jsem trošku naštvaný začal hledat své staré Samsungy a promítal si story posílat to někde do servisu atd.

Našel jsem tohle téma https://discussions.apple.com/thread/6599560 a viděl že nejsem zdaleka jediný komu se tohle přihodilo. Zkusil jsem pár rad odtamtud, nic nefungovalo.

Až tahle rada zabrala: Holding down the ON button and the home key at the same time worked for me…and I didn't have to restore anything.

Po tomhle se po nějaké době najednou objevil na obrazovce kabel a nápis iTunes (?) - ale aspon něco. Pak jsem delší dobu držel power button, nějakou dobu tam bylo jabko a najednou byla obrazovka zpět (uff - za chvíli mi měl volat člověk co jel na návštěvu ale nevěděl jak se sem dostat :)

Je to divné, nevím co to mělo znamenat a docela by mě to zajímalo co to bylo za fail a co ho způsobilo, ale píšu to sem proto, že kdyby se to též někomu přihodilo, tak ta rada zafungovala a může to pomoct. Divné ... Jak koukám, otevřelo se to se všemi předtím otevřenými aplikacemi, tak nešlo ani o restart ... Napadá někoho nějaké vysvětlení ?

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Jo Home + ON button je safe rezim. Raz sa mi to stalo ide o vadu softwareu vacsinou 3. stran, ktore nemusia byt uplne odladene. Moze to nastat aj vtedy ak je zahltena cache aplikacii (FB, Safari, atd.) Pokial nemas JB idealne je raz za cas vycistit cache safari, odinstalovat a nainstalovat znova aplikacie ako FB, Dropbox, atd. a najma co maju pristup k zdielanym dokumentom.

LIsZ

Příspěvek od LIsZ »

To samé se mi stalo (5S) asi 3 dny po aktualizaci na iOS 8.2 tuším, mobil jsem normálně zamkl.. položil na stůl asi za dvě minuty jsem chtěl odemknout a nic černo.. za chvílí se jakoby chtěl nabootovat, jen půl hodiny jabko a nic víc pak jsem zkusil taky PW button a home.. restartoval se a najel jako by nic.. od té doby v pohodě. A podobné neočekaváné záseky se staly více lidem v okolí.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne update 8.2 na 5S bez zaseku ..

dendy

Příspěvek od dendy »

zene toto s casu na cas 5Sko spravi tiez.. od 8.0.. nie casto.. hadam 3-4x odkedy ho ma to spravilo

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Dějí se občas zvláštní věci ... Posledních pár dní hodně blblo Safari: na LTE v Praze se nic neotevíralo a zamrzalo, napsat něco do hledání, zmáčknout otevřít - nic, mrtvé tlačítko, nepomáhalo ani restartovat telefon. Myslel jsem že je slabý internet, ale dělo se to i doma na wifi. Nebo že něco blbne na nové verzi iOS. Po pár dnech jsem zavolal na Apple Support (oxyygen - spojil jsem se do minuty :wink: ) a půl hodiny to tam nějaký týpek řešil a ptal se i senior kolegů, pořád to dělalo to samé (nepomohl ani výmaz historie a cache, deaktivace icloud atd.). Pak nakonec poradil zkusit nainstalovat jiný prohlížeč jestli i tam to bude blbnout - nainstaloval jsem Chrome a všechno tam fungovalo normálně. Zkusil jsem hned zpětně i Safari - a najednou všechno i tam začalo fungovat úplně normálně, bez problémů - neuvěřitelné ... Stýskalo se mu po kamarádovi a stávkovalo ? Chrome tam nechávám a raději nebudu odinstalovávat :) Vysvětlení pro to není asi žádné ... Od té doby zase Safari funguje jak má ...

Zajímavé jinak je že při vypnutém displeji jsou na něm vidět jemné škrábance. Nikdy mi přitom nespadl a neměl se o co závažného poškrábnout. Moc gorilla glass to asi není ... Samozřejmě při zapnutém displeji to vidět není ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja pouzivam vyhradne chorime .. aj na iMac aj na MBP , aj na iPad aj na iPhone .. safari prakticky nezapinam ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

V poslední době se mi děje taková divná věc. Občas, když někdo volá, to zazvozní půl vteřiny a okamžitě se na displeji objeví nepřijatý hovor. Volající slyší jedno zazvonění a pak obsazovací tón. Telefon je přitom puštěný na plném signálu. Někdy ani zazvonění nepřijde, volajícímu to hlásí že jsem nedostupný a přijde sms o nepřijatém hovoru ... Neděje se to pokaždé, ale sem tam ano. Nenapadá vás čím by to mohlo být ? Volal jsem na Apple support, tam poradili resetovat network setting, ale nepomohlo to

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

skus schvalne vypnut 3G/LTE .. nechaj to na 2G .. ci sa to nezlepsi ..

maux

Příspěvek od maux »

Možná blbost,.......ale nemáš zaplý "nerušit".

Odpovědět