Mne s iOS 9 konecne funguje LTE, aniz bych kazdou chvili ztratil signal, a dost se snizila spotreba baterky - na jedno nabiti vydrzi pres 3 dny.
Takze ja jsem zatim spokojen. iPhone 6
Je-li iOS 9 i na 5s zkousel to nekdo? Nerad bych se dostal po updatu do stavu jako se 4s, ze postupnym updatovanim se stane telefon pomaly a nepouzitelny. Sekal se, plynulost animaci klesla a napr. zvednuti hovoru trvalo treba 1-2sec. To same vice tabu v safari nebo pouziti clipboardu - stranky to refreshovalo tzn. jit do jine appky neco okopirovat a vlozit napr. do formulare na webu uz neslo, protoze se stranka refreshla sama od sebe apod. Tomu se mile rad vyhnu ) Diky
Chlapci, asi budem za dilina, ale na relativne novom iPhone6S+ si chcem ako alternativny posluch vypocut master CD pred lisovnou, a tu je ten problem... V PC som si otvoril iTunes, vtiahol don mp3 +m3u, dal zosynchronizovat s telefonom, a tam som skoncil.. Nenasiel som ani prehravac iPod, ktory bol v staruckom iPhone3GS, ani nic, co by bolo ochotne najst ,alebo nebodaj prehrat to, co chcem... Co by som mal spravit, nainstalovat ? Nechcem ten drahy telefon pouzivat len ako tazitko a ovladac k pultu Mackie... Existuje nejaky sikovny manazer suborov medzi PC a telefonom, aby som nebol odkazany na iTunes ?
Vdaka za pripadnu odpoved.
v iphone haladaj aplukaciu "Music" alebo "Hudba" - ta sluzi na prehravanie .. ak si mp3 dal v PC do iTunes a dal si sync v telefone by si ju mal mat .. pripadne este ked mas telefon pripojny k PC s itunes, pozri v zalozke pripojene telefonu, hudba, ci tam mas danu pesnicku zaskrtnutu (nie som si isty ci automaticky kazda skladba pridana do itunes vk ompe sa synchronizuje do telefonu )
Aplikacia Hudba je uplne mrtva,okrem peknej slecny so sluchatkami... A iTunes v PC mi prehrava tie skladby z IPhone. Preco je asi ten player Hudba mrtvy ??
Tak som uplne nezmyselne v snahe vymazat aplikaciu Hudba podrzal prst na ikonke. Smozrejme ma nepustilo do odinstalovania, lebo to tam je predinstalovane od vyroby. Ale objavila sa tam lupa s moznostou vyhladat. Zadal som nazov a div sa svete, aplikacia ozila... Uz to hra !
takze .. kuk moj screenshot .. s propojenym ipadom chod nomrlane do kniznice (Hudba v tej hornej casti "Nastavenie"), tam oznac skladby, pravy klik mysou a "Add to device"