Koupě akustické kytary - Tipy, rady atd.
Re: Koupě akustické kytary - Tipy, rady atd.
Pro nasi skupinu jsme kytaru resili tady:
./viewtopic.php?t=6910
a nasledne snimac tady:
./viewtopic.php?t=7152&postdays=0&postorder=asc&start=0
./viewtopic.php?t=6910
a nasledne snimac tady:
./viewtopic.php?t=7152&postdays=0&postorder=asc&start=0
Re:
nejde odstřelit celou značku (už kvuli kusům vyrobenejm dřív v japonsku, řemeslně kvalitní - žádný piliny pod lakem atp.), nehledě na to že FENDER teď kutí zajímavý elektroakustiky.rastis píše:aj to vies trochu rozviest ? alebo to nechame ze si cosi vytrhol a dobre sa bavis ?kyvaa píše:obecne dokazem povedat, ze Fender nie![]()
![]()
to sou hlody. ....
Re: Re:
poznam priebezne to, co Fender vyraba v Azii (Korea, China, Indonesia) poslednych 14-15 rokov a kedze je na vyber tolko inych znaciek, kludne zopakujem, ze Fender akustiku radsej nie...kyvaa píše:
nejde odstřelit celou značku (už kvuli kusům vyrobenejm dřív v japonsku, řemeslně kvalitní - žádný piliny pod lakem atp.), nehledě na to že FENDER teď kutí zajímavý elektroakustiky.
Ale tady se snad bavime o Fenderech, ne Squierech. Ne ze bych tim chtel Fender akustiky hajit, zkusenost mam jen s elektrikama, ale pravy Fendery se snad delaji jen v USA a Mexiku, ni?
bavime sa o Fenderoch a nie Squieroch a Fender akustiky sa uz vela rokov robia v Azii. ani neviem, ci vobec v USA este nejake modely robia, ale povedal by som, ze asi ani nie.Wohma píše:Ale tady se snad bavime o Fenderech, ne Squierech. Ne ze bych tim chtel Fender akustiky hajit, zkusenost mam jen s elektrikama, ale pravy Fendery se snad delaji jen v USA a Mexiku, ni?
inak "pravy" Fender... ak je tam raz napisane Fender a nie ine a ak to nie je podvrh, tak je to "pravy" Fender a "prave" Fendre elektriky sa vyrabaju v USA, v Japonsku, v Mexicu a v Korei.
Já nakonec koupil LAG 4SJCE300:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf8 ... re=channel[/youtube]
Přišlo mi, že to kolem těch 10.tis. hraje nejlíp. Nějaký nedostatky vnímám a připomínky bych měl, ale nyní spíš zkoumám, jeslti se ke mě ta kytara bude dlouhodobě hodit, to prostě člověk na prodejně nepozná, byť tam s tou kytarou stráví i půl dne.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T3twVgf8 ... re=channel[/youtube]
Přišlo mi, že to kolem těch 10.tis. hraje nejlíp. Nějaký nedostatky vnímám a připomínky bych měl, ale nyní spíš zkoumám, jeslti se ke mě ta kytara bude dlouhodobě hodit, to prostě člověk na prodejně nepozná, byť tam s tou kytarou stráví i půl dne.
Jestli to mas do studia (kdyz nechces elektroniku) tak jakejkoliv model od Martin. Vrele doporucuju! V Jama music maji i ty levnejsi modely.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Jungmannovo namesti. Prodejna Yamahy a dole v suterenu maj kytary. Je to jina prodejna ve stejnym baraku. Mozna se to jmenuje trochu jinak tak se omlouvam.
Takze tady to je http://www.guitarpark.cz/ 

delsi dobu koukam po nejake akusticke kytare jentak na brnkani, neumim na to poradne hrat, takze do toho na zacatku nechci vrazet moc penez...
tak jsem koukal a akustika se da koupit uz kolem 1500-2000 nova...myslite si, ze to ma smysl za ty penize? nebude utrpeni na to hrat?
kdyztak kdybyste meli tip za tuhle cenu, napiste prosim...
tak jsem koukal a akustika se da koupit uz kolem 1500-2000 nova...myslite si, ze to ma smysl za ty penize? nebude utrpeni na to hrat?
kdyztak kdybyste meli tip za tuhle cenu, napiste prosim...
Garantuji ti, že větší utpení než ty z hraní zažijí ti co budou muset poslouchat
. Ne, v poho... Podoubnou kytaru dostala švagrová a když bych nehodnotil zvuk, tak nešla moc naladit. To bude podle mě hlavní problém. Na nástroj je to ještě opravdu málo a většina začátečníků prostě bude používat nejjednodušší - otevřené akordy na prvních třech polohách a tam to ladí nejméně.
Pokud tu kytaru fakt chceš, tak vem kámoše kytaristu a zkuste někde něco vybrat. Jinak Ti mohu dát konkrétní nabídku na postarší nástroj ode mne v zhruba cenové relaci okolo 2000 - 2500 Kč. Akorát je to španěla.

Pokud tu kytaru fakt chceš, tak vem kámoše kytaristu a zkuste někde něco vybrat. Jinak Ti mohu dát konkrétní nabídku na postarší nástroj ode mne v zhruba cenové relaci okolo 2000 - 2500 Kč. Akorát je to španěla.