kexik píše:ivo: takto urazas aj ludi v beznom svete, alebo iba za plastikom internetovej anonymnity? sorry, ale na to, aby si vedel, ze keramicky smd kondenzator kurvi audio signal, nepotrebujes byt autorom hiend prevodnika, to staci taky kondenzator zobrat a zapojit ho do signalovej cesty a ver mi ze tento pokus som urobil ked som mal 16 rokov. a v tomto vyrobku je takych kondenzatorov v signalovej ceste MRTE
Tak za prvé tady nevystupuju anonymně (ale jak sis možná všiml jako jeden z mála uvádím veškeré kontakty a místopisné údaje na sebe

). Za druhé neměl jsem záměr nikoho "urazit" (spíš jsem možná měl pocit že je tady urážen někdo jiný ...) moje poznámka byla jen obecná úvaha ...
A za třetí - když jsi učinil zmíněný zásadní objev (a všichni ostatní to ve své nevědomosti dělají doposud špatně), proč neuděláš něco co tedy bude (logicky) fungovat mnohem lépe, nebo případně svoje zjištění nesdělíš panu Lavrymu nebo jeho kolegům a on na základě tohoto objevu udělá Lavry Red a budeš uveden jako jeden z otců nové generace převodníků ?
Já nejsem elektronik, nerozumím odborným detailům, ale věřím, že výrobci a autoři těchto designů tomu rozumějí hodně a dobře vědí co dělají a proč to dělají (do všech detailů). To, že v praktickém výsledku to funguje skvěle (a zcela srovnatelně s jiným špičkovými výrobky svého druhu), potvrzuje to, že to dělají dobře ... Pokud někdo přijde na zásadní věc, která může zcela změnit kvalitativní úroveň této linie produktů, jistě to bude demonstrovat na nové generaci produktů a rozdíl bude zcela zjevný ... Do té doby bych byl o něco skromnější a pokornější ... (aspoň na veřejnosti)