fujara... no tu se mi zatim teda nepodarilo nahrat nejak extra dobre, to priznavam, vychazi vzdycky hodne suse (este aby ne, v my cimre je to hodne zblizka a z vetsi dalky to uz ma moc osklivej room). Co teda doporucujes na nahravani fujary?
Taky mozna nevis jakou ja mam fujaru a jak hraje, kdyz ji takhle prefukuju, tak ona uz spis jenom syci a ton uz se ztraci, sice je objemnejsi nez nahravka, ale ne o moc (stereo by to spravilo). Taky mi pride jako kdyby se tam neco fazove odecitalo na vejskach, asi nejakej odraz od stolu nebo tak. Privitam jakykoli zkusenosti s nahravanim fujary

.
U toho mikraku sem se moc nehejbal, ale 1cm tam plavat bude klidne. Samozrejme sem si dal praci na tom, aby to bylo co nejstejnejsi....
Ale popisujes to docela dobre. Nejvic se mi zda, ze je to slyset potichu. Roztrepenost audiofila a relativni zaostrenost lavry.
Ta nahravka toho hlasu taky ma do dokonalosti daleko, stredaky tam hucej.
U basssssynthu je to asi fakt vec chuti, ja teda ten audiofil zvuk moc neocenim.
Takovyhle kejkle s basama a stredobasama se dely taky u apogee minidacu, akorat se mi zda, ze v mnohem vetsi intenzite. Spodek najednou nakynul a byl "Oo.Oo.OOOo.OOOo.." a ne "H=_H=_HHH=_HHH=_". Lavry zni mekcejc na prvni poslech.
Nekdo by moh rict, ze teda potom proc nevzit EQ a nezvednout ty basy trochu u audiofila, ale ono nejde o ekvalizaci, de o "hustotu".
Tvoje bedne vypadaji dobre, otazka je nakolik sou studiovy, ale to je asi fuk, protoze b&wcka taky nejsou puvodne do studia... Jen koukam, ze koncej na ~50Hz, coz neni zly na neportovany bedny, ale mam ten dojem, ze ten spodni ton ty syntakovy basy je nahranici tvy bedny a mozna proto slysis, ze se ty basy zvedaj ve vyssich basech nebo co. Me se spis celkove zaplnej, ne jen v nejakym pasmu.