... hele DPS-V77 je do 15kKc ? To jsem netusil ...ECSON WALDES píše: Napr fantasticky SONY DPS-V77, no a boze nebo ty Rolandy 330 ci ensoniq DP4+
...ECSON WALDES píše: dal stahujte nuda VST sw a nenechte se rusit kvalitou:)
.

... hele DPS-V77 je do 15kKc ? To jsem netusil ...ECSON WALDES píše: Napr fantasticky SONY DPS-V77, no a boze nebo ty Rolandy 330 ci ensoniq DP4+
...ECSON WALDES píše: dal stahujte nuda VST sw a nenechte se rusit kvalitou:)
.
... heee, Jiri cece tohle kdyz se podivas na nazev tohohle auritka je asi vazne off topicECSON WALDES píše: ...snad nekdo rad taky efekty jako ja:) !
uz mne na ezone trochu nebavi cist stale jen o syntacich a VST pluginech, tak si to ted malinko kompenzuju:)
mam strasne rad profi audio! vsechny equalisery, compresory, efekty, velky analog/digital mixpulty, bedny, velka svetova studia, firmy ktery se zabejvaj akustikou atd atd atd... Je toho tolik!
.
... spis myslel kvalitu FX ne ? PRedpokladam ze ten Kraftik bude mit vestavenej DSP FX chip jako to mely Spirit FX8/16. Mmno kolego Cyrile, rek bych ze ten FX chip vestavenej v techhle malejch pulticich je stejne z provenience Lexiconu (Soundcraft patri Harmanovi, stejne jako Lexicon) takze IMHO bude na urovni MPX110tky.kexik píše:efekt ma preampy??????
niekde bude oshibka
Jo, to já taky!. Dnes jsem konečně objevil skvěle se hodící hall na housle - TSR24ka zabodovala (a to jsem si myslel, že ji budu mít jen na syn?áky:)safa píše:... heee, Jiri cece tohle kdyz se podivas na nazev tohohle auritka je asi vazne off topicECSON WALDES píše: ...snad nekdo rad taky efekty jako ja:) !
uz mne na ezone trochu nebavi cist stale jen o syntacich a VST pluginech, tak si to ted malinko kompenzuju:)
mam strasne rad profi audio! vsechny equalisery, compresory, efekty, velky analog/digital mixpulty, bedny, velka svetova studia, firmy ktery se zabejvaj akustikou atd atd atd... Je toho tolik!
.) . Ale rozumim ti, ja mam ty masinky taky moc rad ...
Neural_I píše:tyjo rikam si ze nez dosetrim na digimix tak si snad .... oooohhhh bohove prominou ..... ten virtualizer kvuli tem reverbum taky koupim, kdyz vemu v uvahu kolik hodin a hodin sem stravil laborovanim v compu s pluginama a bez valnyho vysledku
Ahoooj SAFA:) !safa píše:... heee, Jiri cece tohle kdyz se podivas na nazev tohohle auritka je asi vazne off topicECSON WALDES píše: ...snad nekdo rad taky efekty jako ja:) !
.) . Ale rozumim ti, ja mam ty masinky taky moc rad ...
tak napulTo si delas srandu:) ? VIRTUALIZER ?!? ...jakej koliv plugin hraje lip!
Ahoj Jirko,ECSON WALDES píše:To si delas srandu:) ? VIRTUALIZER ?!? ...jakej koliv plugin hraje lip!
Nepodlehni levnejm kecum ze to je dobrej efektak. nic HORSIHO jsem v zivote neslysel. (jeho novejsi model Pro DSP2024P uz je oneco malo lepsi, i kdyz..).