Nedoceneny urcite. Malokdo pouziva ten jejich potencial naplno. Vetsinou na te SY99 sjíždějí FM piana a na K2xxx Orchestral a Contemporary presety. Bohužel se do programování moc lidí nepouští. Takže možná lepší výraz než nedoceněný je nevyužitý.Neural_I píše:a.tom.x: tobe prijou nastroje jako SY99, K2xxx nedoceneny ? dyt to sou masiny ktery ma kdekdo a vehlasny jmena na nich jedou uz leta, SY99 je mazec i po tech letech a K2xxx je jak uz nekdo nekdy napsal perpetuum mobile a nebejt toho ze se blbe poji s ostatnima nastrojema tak je to masakr celkem a to ho osobne moc neznam, v kapele ho kamos ma a ze by si stezoval rozhodne nevim
to uz spis ty VLka od yamahy sou nedoceneny ale taky ono to ma od firmy pramalou podporu takze neni cemu se moc divit
k tem levnejm syntakum, myslim ze opravdu na bici a samply dneska neni potreba kupovat hardwer, sam sice na el bici hraju i live ale to je neco jinyho, na skladani doma na to hardwer potreba rozhodne neni, neco jinyho je to s basovkama a tvrdejma pevnejma zvukama, s tim maj VSTcka fakt problem a jeste asi chvili mit budou, neslysel sem z VSTcek nic co by me zaujalo jak je to "nadupany a zly" vsechno to je takovy divny, jasne ze pouzitelny ale kdyz resime ten levnej hardwer nemyslim si ze by to bylo beze zbytku nahraditelny a nemelo to neco do sebe, treba takovej relativne levnej korg MS2000 neni zadnej extra zazrak, ale daj se na tom delat veci hlavne v realnym case ktery na compu treba udelas, ale zkus to na live zejo... asi bych si dal dohromady co mi ve VSTckach nejvic chybi a na to bych dokoupil nakej hardwer, treba ja sem koupil starej dobrej korg 01W/R kvuli plocham a smyccum a studenejm zasumelejm zvukum do oldskulu jak delanejm, ktery ze softu nedostanu, stal me 7t a asi ho nikdy neprodam, smycce atd jedu vyhradne z nej a nic vic me na nem nezajima, to samy bude treba pulse na basy a tvrdy leady, mam rad jednoucelovy veci ktery proste fungujou, naco mit doma deset samohrajek, doporucil bych Cyrilovi koupit jeden, dva, max tri fungujici kousky na to co mu nepokreje comp a zbytek se opravdu da uvarit v compu. osobne bych dneska volil (ja teda osobne toho korga 01w ale to je uzce muj osobni nazor) MS2000, pulse a treba norda 1/2/2x nebo klidne toho kurcvajla treba do racku, zastane i sampler a zdaleka nejen to a s tim opravdu jak se tady nekdo rozkrikoval pak uz ma smysl zacit se s tim ucit a vyzdimat to do sucha, na spoustu let to staci
howgh
no a tak dal
Bicí samply - mám rád zvuk Akaiů, ale od té doby co jsem shodou š?astných náhod koupil Dynacord ADD-One nedám na tento kus bicího hardware dopustit