Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od dendy » 01 kvě 2011 21:30

na tetre sa da vobec cez knoby a menu dostat k vsetkym nastaveniam ?

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od abuse » 02 kvě 2011 06:50

zaujimave, mne to v combo rezime ide editovat. a najprv som nevedel ako editovat layer B v single mode, ale staci na tetre stlacit button Edit B.

dendy cez knoby sa da vsetko samozrejme, ale je to trochu pracne, v tomto je evolver o hodne pohodlnejsi

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Poklop » 02 kvě 2011 08:49

abuse: Nejde editovat COMBO s MULTi ON. Tzn. multitimbral režim. To, že edituješ Combo na jednom kanálu ti neumožňuje poslouchat každej zvuk v solo a i kdyby jo, tak všechny na kanálu 1 a to je prakticky nepoužitelné.

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od abuse » 02 kvě 2011 09:16

aha takto. uznavam ze pri editovani comb je to trochu neprehladne, hlavne kym zistis ktory voice co hra. potesil by nejaky mute/solo button na jednotlive hlasy.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Poklop » 02 kvě 2011 10:07

Tak napiš do DSI, je potřeba je buzerovat. Tetra je super, ale na editor se vykašlali a nic se neděje. Prosím, napiš jim ať s tím pohnou. Pokud nebudou mít feedback tak na to budou prdet dal ....

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 02 kvě 2011 10:23

Nenapada vas nahodou proc mi nebezi sekvencer? On nebezi ani ciste bez editoru, komba na nem postaveny vetsinou jenom probliknou okolo push it! a vetsinou vubec nic nezahrajou nebo jenom nejakej kratouckej (tim myslim ekvivalent probliknuti) fragment.

Ten CTRLTLTLTLLLLL editor jako VSTi vypada dobre (asi lip nez ten "ofiko"), ale este sem nemel cas ho uplne rozbehat (je potreba asi povypinat nejaky midi zarizeni atd).

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Poklop » 02 kvě 2011 10:37

Nevím, nepoužívám ten arpeg ale zkus si pohrát s clockem, ne? Jsou tam ruzny nastavení v Global.
Ten CTRLR editor je taky nedotaženej a navíc neumí načíst nastavení patche, takže jen edituješ poslepu. No aspoň že tak, ale nefunguje mi to s Windows midi portama jen s directx portama v Cubase a directx mi zase blbnou v Cubase s M-audio Midisportem :-)
Musim říct, že Tetra je moje noční můra, co se týče editace a nevychytanosti. Nikdy jsem nic podobnýho nezažil. Kdyby nebyl ten zvuk tak super, tak by šla z domu.

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od abuse » 02 kvě 2011 11:49

matucha myslim ze v global musis dat multimode/off...

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 02 kvě 2011 12:57

Aha, diky... zkusil sem to a nefacha to... budu hledat dal.

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od abuse » 02 kvě 2011 14:55

pozriem na to doma, tiez mi to robilo, pozical som kamosovi tetru a viem ze potom mi to nejak blblo, napr, aj v single mode ked som stlacil druhu klavesu tak mi nehral dalsi voice a ten prvy bol "choked". a komba robili toto iste co tebe. pamatam si ze som len nieco prenastavil v global settings...

alebo reset globals to mas najrychlejsie, ak si si teda nerobil nejake speci nastavenia

Uživatelský avatar
abuse
Příspěvky: 694
Registrován: 25 zář 2003 09:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od abuse » 02 kvě 2011 23:44

clock>internal, multimode>off, dalsie nastavenia by to ovplyvnovat nemalo

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 07 říj 2011 19:14

VSTi editor pro mopho http://rekonaudio.com/index.php?page=sh ... &Itemid=29 treba se casem objevi i pro tetru... nadějné ;-)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od mONOGRAm » 26 lis 2011 16:55

tak od vcerajska sa ohrieva tetra aj na mojom stole.
zvuk sa mi lubi, akurat mam dva problemy - obcas pri prezerani "select"-om mi prebehne par stranok naraz - preskakuje stranky v menu.
to by este nebolo nic, ale mam pocit, ze je jeden hlas mrtvy.

kazdy 2hy hlas mi tetra nehra /resp. hra velmi, velmi slabo/. 1vy, 3ti a 4ty hlas su v pohode.
skusal som rozne nastavenia, vytvorit si cisty patch bez akychkolvek modulacii,
resetovat global, hral som sa aj s nastavenim balance parametra v global, ale problem
pretrvava.

stretol sa z vas s takymto problemom este niekto?

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 26 lis 2011 20:24

Nekde jsem slysel o nevyvazenosti hlasu slysel (nektery lepsi nektery horsi), ale muj kus nastesti nicim takovym netrpi. Zkus napsat na DSI support, treba ti navrhnou nejaky reseni.

Ja nedavno resil to, ze po updatu firmware najednou bylo ladeni o 50c mimo... pry se s tim nesetkali, ale jedna zveci, co mi poradili zafungovala --- nejakej reset v ramci vnitrnich menu---uz si nepamatuju presne jakej.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od mONOGRAm » 26 lis 2011 21:56

matucha: na support som pisal, zatial, vikendovo, bez odpovede.
dik za info, o tom probleme nevyvazenosti som nevedel.

prisiel mi z thomann-a ako b-stock, takze nie je problem to poslat spat, ale mierne rozcarovanie neskryvam.

Odpovědět