Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
dendy

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od dendy »

na tetre sa da vobec cez knoby a menu dostat k vsetkym nastaveniam ?

abuse

Příspěvek od abuse »

zaujimave, mne to v combo rezime ide editovat. a najprv som nevedel ako editovat layer B v single mode, ale staci na tetre stlacit button Edit B.

dendy cez knoby sa da vsetko samozrejme, ale je to trochu pracne, v tomto je evolver o hodne pohodlnejsi

Poklop

Příspěvek od Poklop »

abuse: Nejde editovat COMBO s MULTi ON. Tzn. multitimbral režim. To, že edituješ Combo na jednom kanálu ti neumožňuje poslouchat každej zvuk v solo a i kdyby jo, tak všechny na kanálu 1 a to je prakticky nepoužitelné.

abuse

Příspěvek od abuse »

aha takto. uznavam ze pri editovani comb je to trochu neprehladne, hlavne kym zistis ktory voice co hra. potesil by nejaky mute/solo button na jednotlive hlasy.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Tak napiš do DSI, je potřeba je buzerovat. Tetra je super, ale na editor se vykašlali a nic se neděje. Prosím, napiš jim ať s tím pohnou. Pokud nebudou mít feedback tak na to budou prdet dal ....

matucha

Příspěvek od matucha »

Nenapada vas nahodou proc mi nebezi sekvencer? On nebezi ani ciste bez editoru, komba na nem postaveny vetsinou jenom probliknou okolo push it! a vetsinou vubec nic nezahrajou nebo jenom nejakej kratouckej (tim myslim ekvivalent probliknuti) fragment.

Ten CTRLTLTLTLLLLL editor jako VSTi vypada dobre (asi lip nez ten "ofiko"), ale este sem nemel cas ho uplne rozbehat (je potreba asi povypinat nejaky midi zarizeni atd).

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Nevím, nepoužívám ten arpeg ale zkus si pohrát s clockem, ne? Jsou tam ruzny nastavení v Global.
Ten CTRLR editor je taky nedotaženej a navíc neumí načíst nastavení patche, takže jen edituješ poslepu. No aspoň že tak, ale nefunguje mi to s Windows midi portama jen s directx portama v Cubase a directx mi zase blbnou v Cubase s M-audio Midisportem :-)
Musim říct, že Tetra je moje noční můra, co se týče editace a nevychytanosti. Nikdy jsem nic podobnýho nezažil. Kdyby nebyl ten zvuk tak super, tak by šla z domu.

abuse

Příspěvek od abuse »

matucha myslim ze v global musis dat multimode/off...

matucha

Příspěvek od matucha »

Aha, diky... zkusil sem to a nefacha to... budu hledat dal.

abuse

Příspěvek od abuse »

pozriem na to doma, tiez mi to robilo, pozical som kamosovi tetru a viem ze potom mi to nejak blblo, napr, aj v single mode ked som stlacil druhu klavesu tak mi nehral dalsi voice a ten prvy bol "choked". a komba robili toto iste co tebe. pamatam si ze som len nieco prenastavil v global settings...

alebo reset globals to mas najrychlejsie, ak si si teda nerobil nejake speci nastavenia

abuse

Příspěvek od abuse »

clock>internal, multimode>off, dalsie nastavenia by to ovplyvnovat nemalo

matucha

Příspěvek od matucha »

VSTi editor pro mopho http://rekonaudio.com/index.php?page=sh ... &Itemid=29 treba se casem objevi i pro tetru... nadějné ;-)

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

tak od vcerajska sa ohrieva tetra aj na mojom stole.
zvuk sa mi lubi, akurat mam dva problemy - obcas pri prezerani "select"-om mi prebehne par stranok naraz - preskakuje stranky v menu.
to by este nebolo nic, ale mam pocit, ze je jeden hlas mrtvy.

kazdy 2hy hlas mi tetra nehra /resp. hra velmi, velmi slabo/. 1vy, 3ti a 4ty hlas su v pohode.
skusal som rozne nastavenia, vytvorit si cisty patch bez akychkolvek modulacii,
resetovat global, hral som sa aj s nastavenim balance parametra v global, ale problem
pretrvava.

stretol sa z vas s takymto problemom este niekto?

matucha

Příspěvek od matucha »

Nekde jsem slysel o nevyvazenosti hlasu slysel (nektery lepsi nektery horsi), ale muj kus nastesti nicim takovym netrpi. Zkus napsat na DSI support, treba ti navrhnou nejaky reseni.

Ja nedavno resil to, ze po updatu firmware najednou bylo ladeni o 50c mimo... pry se s tim nesetkali, ale jedna zveci, co mi poradili zafungovala --- nejakej reset v ramci vnitrnich menu---uz si nepamatuju presne jakej.

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

matucha: na support som pisal, zatial, vikendovo, bez odpovede.
dik za info, o tom probleme nevyvazenosti som nevedel.

prisiel mi z thomann-a ako b-stock, takze nie je problem to poslat spat, ale mierne rozcarovanie neskryvam.

Odpovědět