Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Poklop » 28 lis 2011 21:35

matucha píše: Ja nedavno resil to, ze po updatu firmware najednou bylo ladeni o 50c mimo... pry se s tim nesetkali, ale jedna zveci, co mi poradili zafungovala --- nejakej reset v ramci vnitrnich menu---uz si nepamatuju presne jakej.
Ano, to jsem jim vyřešil já. Reset funguje tak, že po zapnutí do sítě se přepnul synth z COMBO na SINGLE a zpět a oscilátory se sladily. Blblo to myslim jen s muti ON. Vposledním updatu mi to už neblbne.


Pokud nejde jeden hlas a máš v pořádku kabeláž a používáš jen OUT 1 a 2 tak to vypadá na vadnej oscilátor. Je to true analog a každe osc je tu separe, takže je to dost možný že jeden hlas je vadnej.
Na foru Prophet5 se objevilo něco o vadných kusech, mrkni ještě tam.

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od mONOGRAm » 28 lis 2011 22:27

Poklop: to predpokladam. raz som uz tento problem riesil pri Juno-e 106ke.
dik za tip, omrknem.

lukz
Příspěvky: 4
Registrován: 27 kvě 2009 15:21

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od lukz » 09 led 2012 17:18

Ja ho mam uz dost dlho.Cakam kym vide vst editor,na mopho uz je tak mohol by aj na tetru.Combo mod sa neda ovladat cez editor programi si mozes urpavit.zvukovo je tetra dobra len keby vsetko fungovalo.Ja som este kupil niaky chybny kus,poslal som to naspet do viedne ale nic s tim nespravili.Zaruka uz skoncila - same od seba to vipina po niakej dobe nezostava mi nic ine iba zaplatiti servis..

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 09 led 2012 19:09

Tak vzhledem k tomu, zes to reklamoval este vramci zaruky, tak by ti to meli opravit bezplatne. Rozhodne bych to resil s vyrobcem.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 27 led 2012 11:39

nemate nekdo nastavenou tetru v cubase jako external instrument? docela bych skocil po tom xls souboru.. nejak se mi vubec nechce se s tim mordovat. nebo aspon nejakej podrobnejsi navod jak to nastavit? nejsem zrovna midi guy ;)

diky moc

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 27 led 2012 11:47

Ja teda doufam, ze nekdo konecne udela VSTi editor... uz tim vyhrozujou dlouho a na Mopho jeden existuje, coz je krucek.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 27 led 2012 11:55

ja se pokousel rozchodit ctrlr, ale nebeha mi to.. treba muzu prepinat presety, ale na nic jinyho syntak nereaguje :-( taky vzhlizim k rekonu, jako ke svatemu otci :-D
jo jinak me potesilo, ze vcera kdyz jsem loadnul posledni os, tak jsem nalezl volbu panoramy pro kazdej hlas zvlast. ted uz to hraje bezva.. predtim mi treti a ctvrtej hlas tahly doleva.

btw. ten xls soubor by mi aspon docasne vytrhnul trn z paty.. precejen to pak castecne jako vsti uz pak funguje

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12769
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od dendy » 27 led 2012 12:57

to som rad s tymi hlasmi uz som sa bal ze som ti predal pokazeny drek :)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 27 led 2012 14:47

nene, pise se to vsude. je to normalni.. proto to nastaveni taky zahrnuli do novejsi verze os ;) hraje krasne.. jen ten editor je zatim nestastnej.. snad to dopadne

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3172
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Oxyygen » 28 led 2012 13:09

matucha píše:Ja teda doufam, ze nekdo konecne udela VSTi editor... uz tim vyhrozujou dlouho a na Mopho jeden existuje, coz je krucek.
70 dolaru, to je teda silena cena
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 28 led 2012 15:00

no, ja jim to klidne dam..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 02 úno 2012 19:44

tak dnes uz sem nevydrzel a napsal do rekon audia. typek mi pred malou chvili odpovedel toto
Hi,
Yes, I do plan on a VST-AU Tetra Editor. it will be coming out shortly after the VST-AU Mopho KB Editor (since they share the same sysex spec). Although I cannot specify a release date, it will be pretty soon.

Thank you for your interest,
lanrosta
reKon audio

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od biscuit » 21 úno 2012 15:59

dalsi nadejnej projekt
http://mkdr.net/m/index.php?option=com_ ... &Itemid=28
a tady je navazujici kvr diskuze. snad se uvoli i pro tetru - cena je zajimava ;)
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... c&start=15

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od matucha » 21 úno 2012 16:35

Je videt ze kdyz se chce, tak to de ;). Cena prima.

Uživatelský avatar
Symphonic
Příspěvky: 402
Registrován: 05 lis 2006 21:15

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Symphonic » 21 úno 2012 17:03

Vzhledem k tomu, že Rekon k tomu nemá ani demo, nedal bych $70 ani náhodou. Navíc nemam nejlepší zkušenost s jejich editorem pro Virus. Ten MK editor vypadá lépe a cena je podstatně realističtější. Navíc má i demo :D

Odpovědět