Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Poklop

Re: Má někdo DSI TETRA synth a editor?

Příspěvek od Poklop »

matucha píše: Ja nedavno resil to, ze po updatu firmware najednou bylo ladeni o 50c mimo... pry se s tim nesetkali, ale jedna zveci, co mi poradili zafungovala --- nejakej reset v ramci vnitrnich menu---uz si nepamatuju presne jakej.
Ano, to jsem jim vyřešil já. Reset funguje tak, že po zapnutí do sítě se přepnul synth z COMBO na SINGLE a zpět a oscilátory se sladily. Blblo to myslim jen s muti ON. Vposledním updatu mi to už neblbne.

Pokud nejde jeden hlas a máš v pořádku kabeláž a používáš jen OUT 1 a 2 tak to vypadá na vadnej oscilátor. Je to true analog a každe osc je tu separe, takže je to dost možný že jeden hlas je vadnej.
Na foru Prophet5 se objevilo něco o vadných kusech, mrkni ještě tam.

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

Poklop: to predpokladam. raz som uz tento problem riesil pri Juno-e 106ke.
dik za tip, omrknem.

lukz

Příspěvek od lukz »

Ja ho mam uz dost dlho.Cakam kym vide vst editor,na mopho uz je tak mohol by aj na tetru.Combo mod sa neda ovladat cez editor programi si mozes urpavit.zvukovo je tetra dobra len keby vsetko fungovalo.Ja som este kupil niaky chybny kus,poslal som to naspet do viedne ale nic s tim nespravili.Zaruka uz skoncila - same od seba to vipina po niakej dobe nezostava mi nic ine iba zaplatiti servis..

matucha

Příspěvek od matucha »

Tak vzhledem k tomu, zes to reklamoval este vramci zaruky, tak by ti to meli opravit bezplatne. Rozhodne bych to resil s vyrobcem.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nemate nekdo nastavenou tetru v cubase jako external instrument? docela bych skocil po tom xls souboru.. nejak se mi vubec nechce se s tim mordovat. nebo aspon nejakej podrobnejsi navod jak to nastavit? nejsem zrovna midi guy ;)

diky moc

matucha

Příspěvek od matucha »

Ja teda doufam, ze nekdo konecne udela VSTi editor... uz tim vyhrozujou dlouho a na Mopho jeden existuje, coz je krucek.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja se pokousel rozchodit ctrlr, ale nebeha mi to.. treba muzu prepinat presety, ale na nic jinyho syntak nereaguje :-( taky vzhlizim k rekonu, jako ke svatemu otci :-D
jo jinak me potesilo, ze vcera kdyz jsem loadnul posledni os, tak jsem nalezl volbu panoramy pro kazdej hlas zvlast. ted uz to hraje bezva.. predtim mi treti a ctvrtej hlas tahly doleva.

btw. ten xls soubor by mi aspon docasne vytrhnul trn z paty.. precejen to pak castecne jako vsti uz pak funguje

dendy

Příspěvek od dendy »

to som rad s tymi hlasmi uz som sa bal ze som ti predal pokazeny drek :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nene, pise se to vsude. je to normalni.. proto to nastaveni taky zahrnuli do novejsi verze os ;) hraje krasne.. jen ten editor je zatim nestastnej.. snad to dopadne

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

matucha píše:Ja teda doufam, ze nekdo konecne udela VSTi editor... uz tim vyhrozujou dlouho a na Mopho jeden existuje, coz je krucek.
70 dolaru, to je teda silena cena
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no, ja jim to klidne dam..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak dnes uz sem nevydrzel a napsal do rekon audia. typek mi pred malou chvili odpovedel toto
Hi,
Yes, I do plan on a VST-AU Tetra Editor. it will be coming out shortly after the VST-AU Mopho KB Editor (since they share the same sysex spec). Although I cannot specify a release date, it will be pretty soon.

Thank you for your interest,
lanrosta
reKon audio

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dalsi nadejnej projekt
http://mkdr.net/m/index.php?option=com_ ... &Itemid=28
a tady je navazujici kvr diskuze. snad se uvoli i pro tetru - cena je zajimava ;)
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... c&start=15

matucha

Příspěvek od matucha »

Je videt ze kdyz se chce, tak to de ;). Cena prima.

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Vzhledem k tomu, že Rekon k tomu nemá ani demo, nedal bych $70 ani náhodou. Navíc nemam nejlepší zkušenost s jejich editorem pro Virus. Ten MK editor vypadá lépe a cena je podstatně realističtější. Navíc má i demo :D

Odpovědět