Pred par dnama jsem si domu prines Tetru a nasel jsem i par chvilek si s ni hrat.
Na prvni dojem me to uplne nedostalo (zvukem), ale to se behem hrani docela zmenilo. Ten syntak je totiz sam o sobe pomerne dost cistej a zni jakoby na konci byl nejakej ultra hladkej L2 limiter, kterej vsechno furt umravnuje

.
Z legrace jsme s Kermitakem zkusili porovnat cistej jeden oscilator sh09 a tetry... nezeby to bylo stejny, ale nedalo se rict, ze je jeden z nich horsi nebo lepsi. SH bylo o neco roztrepenejsi. V tomhle smeru to pro me osobne bylo vlastne vsechno najednou uplne jedno (coz je v kontrastu s prvnim dojmem!!!). Takze rozdil bude delat zrejme filtr a jeho zkresleni. Ten je na tetre hodne cistej i v uplny rezonanci a tak na me ma nekdy tendenci znit jak vsti

. Prima je ale, ze se da prepnout do 2pole...
S trochou snahy de ale tetra docela dobre zaspinit treba modulacema (sumem) a sumem a feedbackem... moznosti je hromada a v ramci hrani jsem narazil na spoustu zajimavejch zvuku, ktery se tesim az nekde pouziju.
Zajimavej mi pride charakter, kterej de dosahnout v basech, takovej sirokej mekkej a hlubokej zvuk... u toho mi nevadi ten pocit L2 na konci, drzi to zajimave pokupe a v mantinelech.
Feedback me prekvapil tim jak umi byt daleko extremnejsi, nez jsem cekal... ale zaroven se nikdy nevymyka kontrole (L2 znovu?), takze to vlastne neni tak zivelny, furt tam cejtim zachranny pasy

.
Z nejakyho divnyho duvodu mi ale nefunguje sekvencer a combo mod (poradne), nevim kde je zakopanej pes. Vsechny ty combo mody proste nehrajou a zacnou hrat veci teprv, kdyz povypinam vsechny sekvencerovity fce. To doufam, ze este rozlousknu, protoze ten sekvencer je hodne zajimavej modulacni nastroj... a vubec.
Nestabilita pripojeni po USB se u me taky kona, je to protivny.. jednou za pul hodky prestane reagovat a je potreba znovu nastavit. Mam 1.1 firmware a koukam, ze to novejsi neresej...
No pocit z tech starousu jako SH09 nebo Pro-One je o kus zivelnejsi a tetra je urcite neodsunula do duchodu, ale dalo by se s ni vklidu prezit na vsechno, co delam. Ted me docela bavi to, ze to zni modernejc o kousek, ze mam 4 hlasy a velky moznosti delat komplexnejsi zvuky (i kdyz pro-one na tohle neni rozhodne zadny orezavatko, tak tady je mnohem vic moznosti).
Nemate nejaky postrehy po tom, co to uz dyl pouzivate?