NI maschine

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

NI maschine

Příspěvek od Hena » 06 úno 2009 18:21

Co říkáte této mašince?
http://www.native-instruments.com/newre ... /maschine/
úplně mě dostala,jen jsem zvědavej na cenu u nás,když ji NI prodávaj na 600euro :cry:

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 23 úno 2009 14:53

u thomanna v nemecku ji inzerujou za 579 EUR a prej posílaj. Nevim jak to funguje ( posílání ). Maschine se mi hodne libi...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 20:03

Příspěvek od jardatop » 24 úno 2009 22:14

Jo, thomann samozrejme posila. Platba kartou predem, postovne 15 eur za jednu objednavku.

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 27 úno 2009 17:27


Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 14:49

koukal sem ze thomann ji ma v edu verzi za 399 EUR...
chtel bych to videt nekde na vlastni oci..
Páč jestli to má opravdu kvalitní zvuk a těch 20 efektů je skutečně studiové kvality, tak si myslim že to je bezkonkurenční mašnika svého typu...

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Příspěvek od mONOGRAm » 06 bře 2009 15:07

Prvotsky: "bezkonkurenční mašinka" - to tiez zalezi na tom, ci je to skutocne i efektor/sampler, alebo len nativny ovladac NI softu.

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 06 bře 2009 15:56

Prvotsky píše:koukal sem ze thomann ji ma v edu verzi za 399 EUR...
chtel bych to videt nekde na vlastni oci..
Páč jestli to má opravdu kvalitní zvuk a těch 20 efektů je skutečně studiové kvality, tak si myslim že to je bezkonkurenční mašnika svého typu...
já do ní jdu,tak pak poreferuju.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 15:59

mONOGRAm: jak sem pochopil z tech tutorial videos na NI webu, tak by to prave mel byt samostatne pouzitelny hardware groovebox.
Chtel bych to prave videt...
Moc se mi nechce verit, ze by to vsechno bylo tak "easy" a v top kvalite za tuhle cenu...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 16:01

all: ale treba jo...
Hena: tak drzim palce a netrpelive cekam na reference!!

Brenda Walsh
Příspěvky: 220
Registrován: 04 říj 2007 11:21

Příspěvek od Brenda Walsh » 06 bře 2009 16:10

Dyt je to jen kontroller, ne? to nemá žádný audio výstupy. Nějak zvlášť sem to nestudoval, ale na fotkách je jen midi a usb. To znamená, že to je jen orig kontroller k orig softu. Stejně k tomu potřebuju zvkovku, bo ne?

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 16:45

Brenda: * 2 displays with 64x256 pixels
* 16 high-quality, illuminated pads with velocity and aftertouch
* 11 endless rotary encoders
* 41 backlit buttons

* Midi-In/Out
* USB 2.0
* Kensington® Lock


hmmm, tak mas pravdu...
ale stejne - kdyz to bude v dobry kvalite, tak se mi to zda porad slusny..

Brenda Walsh
Příspěvky: 220
Registrován: 04 říj 2007 11:21

Příspěvek od Brenda Walsh » 06 bře 2009 17:01

Podle mě to ani nebude mít nějaký DSP efekty, bo akceleraci. Ta cena je přiměřená tomu, že je k tomu i soft, ale i tak je to jen tahák, kterej hraje na to že je to jakoby hardware. Kvalita zvuku pak bude stejně odvislá od zvukovky, kterou budeš muset k PC nebo notebooku mít.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 06 bře 2009 17:20

stejne to chci videt-
myslite ze ma disk nejakej showroom v Praze?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12677
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 06 bře 2009 17:30

definitivne je to LEN midi kontroler - vsetky zvuky generuje soft v kompe ku ktoremu ho pripojist...

aj ked treba povedat ze z ukazok to vyzera ze je to velmi sikovny kontroler..

imho v podsate je to priama konkurencia pre Akai APC40 (co je midi kontroler optimalizovany pre ableton live)

ja osobne by som siel radsej do APC40 .. ;)

Hena
Příspěvky: 71
Registrován: 23 srp 2008 16:48

Příspěvek od Hena » 06 bře 2009 17:33

to je jasný,že k tomu musíš mít zvukovku.je to kontroler se softem a soundbankama.

Odpovědět