ve ctvrtek jsem koupil Oxford 6 Pack Native
Mediaport mi udelal krasnou cenu tak jsem nevahal a podporil ceskeho prodejce. Jejich cena se z puvodnich 32.000 Kc za 6 Pack dostala na 29.000 Kc, pricemz jsem dostal jeste slevu 10%, tak jsem nevahal. Vtipny bylo ze kdyz jsem u Mediaportu tenhle balik kupoval volal jim tam jeden zakaznik s otazkou zda neznaji nejakaky masteringovy studio... tak jsem rovnou dostal zakazku za 8 tisic, cimz se mi nakup Oxfordu o tenhle peniz rovnou snizil:))
Mediaport byl supr, venovali se mi tam 2 hodiny, internetovej nakup a samotna registrace si neco casu veme, pak jeste zlobilo USB chipset meho notebooku (se kterym mi take ochotne pomohli) na kterym jsme Oxfordy s klicem overili. Takze spokojenost.
Ted s balikem 6ti OXFORD pluginu micham prvni den, takze mam prvni cerstvy dojmy, ale nerad bych predbihal nez je ve studiu proveri cas pri reseni ruznorodejch michacich a masteringovejch poblemu.
Pulka veci z 6ti je fajn, druha pulka se zda zatim normal. Nic mne uplne neomracilo, prijemne mne ale postupne prekvapuje R3 EQ a Dynamics, naopak ale reverb je dost slabej, i kdyz umi moc hezky kratky mistnosti, ale na delsi haly je nepouzitelnej. Ted se musim hlavne seznamit s ovladanim, abych ho prestal vnimat a vic se soustredil na barvu a charakter Oxford pluginu.
PS: tu krabici na me fotce jsem na me prani dostal abych mel pocit ze jsem "jako" neco koupil

.