Poshook píše:niekde som tu pisal o tom, ze Sonnox pluginy sa mi zdaju nic moc a su zbytocne predrazene na to, co robia.
po par dnoch intenzivneho skusania R3-EQ a R3-Dynamics musim tieto vyjadrenia oznacit za hlupe a kratkozrake a zaroven pogratulovat a ticho zavidiet EW.
oba pluginy su fantasticke. obzvlast som uplne uzasnuty kompresorom, ktory je neuveritelne setrny k dynamike materialu a zneje absolutne prirodzene - uplne ina liga.
Poshook to me moc tesi ze si te precejen ziskaly : )
Koupe OXFORDu byla pro mne skvela investice. Pouzivam je denodenne, micham snima ted uz paty album a jsou po mne nepostradatelnym nastrojem !

Sony OXFORD maji supr zvuk a jsou fakt dokonaly, ale i pres jejich dokonalost, jsem nasel nekolik much, casto dost zarazejicich. Treba u EQ kdyz pouzivam filtry na material kterej je natlacnenj do maximalniho peaku a rezu v HPF basy, tak nechapu jak je mozny, ze se signal dostane pres nulu do prebuzeni. To by filter delat nemel. Pak treba Inflator si obcas pretece pres nulu zrovna tak. Presto ze zarizeni jeho typu vpodstate nema jak pustit signal nad nulu, tak to dela. Osvedcilo se mi u nej snizit OUTPUT hodnotu z 0 dB na 0.08 a pak je vse v poradku. U limiteru me stve ze pumpuje a presto ze umi skvely veci a mam ho moc rad, tak je nekdy trochu nepredvidatelny jak se na dany nastaveni zachova. Compressor je bozi neni co dodat, snad je ze jeho interni Gate a Limiter stojej za backoru, ale compresse jako takova je SUPR. Reverb pouzivma jen obcas a Transmod je klasika kterou pouzivam spis na potlaceni nezadoucich transientu, nez na jeji podtrzeni.
.