Waldorf Blofeld

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
bassline

Příspěvek od bassline »

demsky: na klavesy.cz ho maju na sklade....dodanie 2 dni, osobne ihned :) 11,7k skk

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

To je v Brne? Nejde niekto do Brna? :) zacinaju sa mi pacit taketo sikovne male specializovane masinky...

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Basline: fakt super fotky. Gratuluju ke koupi! :)
Na dema se fakt těším. Kdyžtak ještě napiš nějaké postřehy na které přijdeš. Dík...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo ovladanie vyzera byt fajn .. ale mne ten industrialny dizajn pride taky podivny .. proste taka garazova vyroba .. ten ohnuty plech horneho panelu .. :) verim ale ze to hra dobre .. a to je to podstatne ..

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pytkin píše:jo ovladanie vyzera byt fajn .. ale mne ten industrialny dizajn pride taky podivny .. proste taka garazova vyroba .. ten ohnuty plech horneho panelu .. :) verim ale ze to hra dobre .. a to je to podstatne ..
Hehe Pytkin :) mas pravdu :) inu prumyslovy vyrobek.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

bassline

Příspěvek od bassline »

Ondrash: dik. urcite k tomu este nieco napisem. Ma to strasne vela moznosti, vela casu treba kym sa s tym clovek pohraje a vyskusa rozne kombinacie pri ladeni zvukov.

AP: neprehanaj :lol: ...normalne obycajne som cvakol bez blesku nic viac :)

Pytkin: ohnuty plech je fajn, dobre sa zato drzi zboku :)

Inak objavil sa prvy neoficialny editor pre Blofeld ale pevne verim ze pride aj oficialny a s moznostou integracie VSTi

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Design je takovej "boutique" nebo jak to rict, fakt se mi libi... ta typografie- zaslouzilo by to peclivejsi kerning, ale jinak Ok :) No ja delat napisy na syntak tak se sakra snazim, aby to bylo dokonaly...

bassline

Příspěvek od bassline »

emptysound píše: filtry se mi zvukově docela dost líbí, jdou krásně od měkkých zvuků při malé rezonanci až po hodně nepříjemné pištění při rezonanci nad 80
EDIT *** prispevok zmazany, obsahoval zkresleny a nepravdivy pohlad *** :-D
Naposledy upravil(a) bassline dne 13 čer 2008 09:01, celkem upraveno 1 x.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

bassline píše:
emptysound píše: filtry se mi zvukově docela dost líbí, jdou krásně od měkkých zvuků při malé rezonanci až po hodně nepříjemné pištění při rezonanci nad 80
NO..trochu rozpacity pocit mam z filtrov LP, najma LP 24dB. Neznie to zle, ale ocakaval som od toho trochu viac, nepripada mi tento typ filtra az tak mohutny a agresivny, za 3 dni dni co som sa s tym hral mam stale pocit ze by to chcelo trochu vacsi zaber filtra alebo co. Zdrsnit sa to da sice cez filter drive, ale to je uz o inom. Najslabsi typ filtra je LP PPG. Pri nizkej a ziadnej rezonancii ten zvuk znie dost obycajne a nezaujimavo. Situacia sa jedine zlepsi pridanim vacsieho mnozstva rezonancie, vtedy zvuk vdaka PPG filtru nadobudne celkom zaujimavy charakter. Co musim ale pochvalit tak filtry BP,HP a Comb zneju paradne. Zhrnul by som to asi takto:

LP - zneju ako vacsina dobrych SW filtrov

LP PPG - bez rezonancie dost slabota, pouzitelne skor s vyssimi reso hodnotami

BP, HP - zneju celkom nadstandartne, zvuk cez tieto filtre je dost utocny a prierazny

Comb - velmi dobry nestandartny charakter zvuku sa s nimi da docielit, znie lepsie ako SW Comb filtre ktore som skusal

Notch - znie dobre, zda sa mi ze lepsie ako SW zvuky cez notch filter
A jak si rozumi s eq, a tak celkove jak zni kdyz se na to aplikuje reverb a usadi do celkoveho mixu?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

bassline

Příspěvek od bassline »

externe efekty som na to nedaval a v mixe som to zatial neskusal

dendy

Příspěvek od dendy »

hm zaujimave pri microQ som nemal pocit ze by LP filter nejak zaostaval nad ostatnymi ... Comb bol aj na mQ perfektny :)

bassline

Příspěvek od bassline »

bolo to unahlene co som pisal o tych filtroch :) ...teraz som sa s tym hral detailnesie a znie to vlastne super, v porovani so SW je to fakt o dost lepsie - teraz sa mi to ukazalo po presedlani z komplexera a pri dlhsom editovani...Vsetky filtre zneju na blofovi paradne :)
Naposledy upravil(a) bassline dne 13 čer 2008 09:02, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

:)) jasne ja to stale hovorim ked zacnes pochybovat o HW synthe pusti si nejaky SW na chvilu, potom sa vrat k tomu HW a .... BENG.. kvalita zazvoni v ussiach :))

bassline

Příspěvek od bassline »

dendy: JJ je to tak :) Teraz ale zacinam z toho byt tak nadseny ze az...ladim uz dve hodiny, a tie zvuky ma neskutocne bavia mam z toho radost :) ...hmm zaujimave ze toto nadsenie prislo az po 3 dnoch, neviem si to vysvetlit :)

dendy

Příspěvek od dendy »

to je v pohode.. musel si to vstrebat pretoze si uz bol nastasveny tak ze blofeld nebude :-))) takze mozog si na to musel zvyknut ze je :))

Odpovědět