Waldorf Blofeld
Hehe PytkinPytkin píše:jo ovladanie vyzera byt fajn .. ale mne ten industrialny dizajn pride taky podivny .. proste taka garazova vyroba .. ten ohnuty plech horneho panelu ..verim ale ze to hra dobre .. a to je to podstatne ..

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Ondrash: dik. urcite k tomu este nieco napisem. Ma to strasne vela moznosti, vela casu treba kym sa s tym clovek pohraje a vyskusa rozne kombinacie pri ladeni zvukov.
AP: neprehanaj
...normalne obycajne som cvakol bez blesku nic viac
Pytkin: ohnuty plech je fajn, dobre sa zato drzi zboku
Inak objavil sa prvy neoficialny editor pre Blofeld ale pevne verim ze pride aj oficialny a s moznostou integracie VSTi
AP: neprehanaj

Pytkin: ohnuty plech je fajn, dobre sa zato drzi zboku

Inak objavil sa prvy neoficialny editor pre Blofeld ale pevne verim ze pride aj oficialny a s moznostou integracie VSTi
EDIT *** prispevok zmazany, obsahoval zkresleny a nepravdivy pohlad ***emptysound píše: filtry se mi zvukově docela dost líbí, jdou krásně od měkkých zvuků při malé rezonanci až po hodně nepříjemné pištění při rezonanci nad 80

Naposledy upravil(a) bassline dne 13 čer 2008 09:01, celkem upraveno 1 x.
A jak si rozumi s eq, a tak celkove jak zni kdyz se na to aplikuje reverb a usadi do celkoveho mixu?bassline píše:NO..trochu rozpacity pocit mam z filtrov LP, najma LP 24dB. Neznie to zle, ale ocakaval som od toho trochu viac, nepripada mi tento typ filtra az tak mohutny a agresivny, za 3 dni dni co som sa s tym hral mam stale pocit ze by to chcelo trochu vacsi zaber filtra alebo co. Zdrsnit sa to da sice cez filter drive, ale to je uz o inom. Najslabsi typ filtra je LP PPG. Pri nizkej a ziadnej rezonancii ten zvuk znie dost obycajne a nezaujimavo. Situacia sa jedine zlepsi pridanim vacsieho mnozstva rezonancie, vtedy zvuk vdaka PPG filtru nadobudne celkom zaujimavy charakter. Co musim ale pochvalit tak filtry BP,HP a Comb zneju paradne. Zhrnul by som to asi takto:emptysound píše: filtry se mi zvukově docela dost líbí, jdou krásně od měkkých zvuků při malé rezonanci až po hodně nepříjemné pištění při rezonanci nad 80
LP - zneju ako vacsina dobrych SW filtrov
LP PPG - bez rezonancie dost slabota, pouzitelne skor s vyssimi reso hodnotami
BP, HP - zneju celkom nadstandartne, zvuk cez tieto filtre je dost utocny a prierazny
Comb - velmi dobry nestandartny charakter zvuku sa s nimi da docielit, znie lepsie ako SW Comb filtre ktore som skusal
Notch - znie dobre, zda sa mi ze lepsie ako SW zvuky cez notch filter
Peace

bolo to unahlene co som pisal o tych filtroch
...teraz som sa s tym hral detailnesie a znie to vlastne super, v porovani so SW je to fakt o dost lepsie - teraz sa mi to ukazalo po presedlani z komplexera a pri dlhsom editovani...Vsetky filtre zneju na blofovi paradne 

Naposledy upravil(a) bassline dne 13 čer 2008 09:02, celkem upraveno 1 x.