XLR Patchbay

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 09:27

na adat pouzijes normalny opticky toslink kabel, treba ale kvalitny, najlepsie so sklenym vlaknom, nie plastovy. kupis v kazdom obchode s hifi/sat technikou

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 dub 2008 09:58

kexik píše:na adat pouzijes normalny opticky toslink kabel, treba ale kvalitny, najlepsie so sklenym vlaknom, nie plastovy. kupis v kazdom obchode s hifi/sat technikou
. . . take lahke? OK Dik! A co tie D-sub kable? Ak by som ich chcel pripajkovat tak vlastne potrebujem D-sub a na druhom konci nic, ktore pripajkujem k patchbayu, nie? :roll:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 10:22

hmm, co presne volas D-sub? dsub su datove cannony, dvoj- troj-radove konektory... nejaky z tych geretov ma taky vyvod?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 dub 2008 10:37

SSL Alpha Link AX ma vystupy 25 pin D-sub analog vystup a vstup. Tohle je verze s MADI ale ty analogovy vstupy a vystpy jsou stejny.

Obrázek

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Příspěvek od W.Cable » 09 dub 2008 11:29

Tohle je D-Sub kabel:
Obrázek
a tady odkaz na shop:
http://www.inta-audio.com/scp/Cables_an ... ables.html

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 11:59

jasne, ok, to je D-sub :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 dub 2008 12:09

no .. ak riesis patch bay kvoli AES konektorom , tak tam by som asi dal XLR konektory .. predsa len je to standard .. a zaletovat kabel .. DSUB do patchbay zo zadu rovno ..

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 dub 2008 12:45

Tak som nebol tak uplne mimo. :lol:
W.Cable píše:Tohle je D-Sub kabel:
Obrázek
a tady odkaz na shop:
http://www.inta-audio.com/scp/Cables_an ... ables.html
Dik za tip!

World Clock kabel budu asi potrebovat taky, ze? Abych to synchronizoval s Profire Lightbridgem.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 09 dub 2008 14:22

120BPM píše:Potreboval bych prvne prepojit Profire Lightbridge s SSL ALpha link AX
Hmmm... na tuhle kombinaci si lidi docela stezovali, ze jim to nechodi, uz je to ok?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 dub 2008 15:30

Cetl jsem stiznosti spise naPFLB jako takovej. Ale nevim jak to propojit s Macem. Zvlast kdyz bych to chtel pouzivat s Pro Tools(a Logicem).

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 09 dub 2008 16:00

Tak s macem by to slo pres nejakou RME kartu (9652 treba), ale s tema Protools asi fakt nemas jinou moznost.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 16:21

no a alpha link bezi s protools???

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 09 dub 2008 17:44

kexik: m-audio pres kterej bude pripojenej bezi s protools

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Příspěvek od 120BPM » 09 dub 2008 19:29

Kermitak píše:Tak s macem by to slo pres nejakou RME kartu (9652 treba), ale s tema Protools asi fakt nemas jinou moznost.
Prave. S Logicem by to ASI bylo OK ale jsem zvyklej hodne na PT. Pro praci s audiem mi to pride super a nez bych si zvykl na neco novyho tak bych byl hodne spomalenej.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 19:43

a co presne ako nechodi? ved to musi chodit...

Odpovědět