Tyhle nazory ze neco musi chodit me vzdycky docela pobavej
XLR Patchbay
kexik: uz si to nepamatuju, jestli te to zajima, tak si tuhle dvojici vygugli a najdes to, ale co si tak vybavuju, tak byly snad nejaky problemy se synchronizaci nebo co...
Kexi ty bys mohl vedet, ze jsou obcas veci mezi koleji a troleji a i veci, ktery proste papirove fungovat musej, nefungujou. Zrovna minulej rok jsem mel nejakej SATA raid radic od Highpointu a 500GB WD disky, vsechno by melo chodit, ale nechodilo. Pak jsem zjistil, ze s touhle kombinaci ma problem vic lidi, ale nikdy jsem nezjistil, co se sakra deje. Tak jsem disky vratil a bylo po problemech.
lenze disky a radice su uplne iny level... toto su dve krabice spojene len totalne primitivnym a robustnym adat protokolom, na ktorom neni nic zahadneho. moze tam byt nanajvys problem s prevadzkou v smux rezime
alebo potom vysiela zvukovka kraviny a je to len o dalsom releasi ovladacov a to riesi m-audio dost pruzne
alebo potom vysiela zvukovka kraviny a je to len o dalsom releasi ovladacov a to riesi m-audio dost pruzne
na sata taky neni nic slozityho. Hele ja nerikam ze je to neresitelny a treba uz to spravili, ale proste s tim byly problemy, bylo jich dost, tak me zajimalo, jestli uz jsou odstraneny (BTW je zajimavy, ze ty problemy byly s SSL a ne s nicim jinym (to M-audio je tu uz nejakej patek) a naopak SSL s 9652 pry slape jak hodinky)
Problemy byly s kde cim v kombinaci s PFLB a vetsinou na PC. Lidi tam uvadej i jiny I/O.Kermitak píše:na sata taky neni nic slozityho. Hele ja nerikam ze je to neresitelny a treba uz to spravili, ale proste s tim byly problemy, bylo jich dost, tak me zajimalo, jestli uz jsou odstraneny (BTW je zajimavy, ze ty problemy byly s SSL a ne s nicim jinym (to M-audio je tu uz nejakej patek) a naopak SSL s 9652 pry slape jak hodinky)
nečital som to tu cele ale našiel som tento http://www.hosatech.com/hosa/products/PDR-369.html snad to tu uz niekto nedaval. vyde 75 dolarov na ebay