kexik: ja som sa rozhodol uz davnejsie

preco niekoho vzrusuje nova gitara ?? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje novy multiefekt ? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje novy hardware synth ?? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje nove auto ? ved ich uz je tolko ... preco niekoho vzrusuje novy film ? ved ich uz bolo natocenych tolko.. atd atd atd ... preco sa ludia vlastne vobec zaujimaju o nove veci ?? ved je tolko starych .. vratme sa do jaskyne...Pytkin píše:nechapem , preco niekoho vzrusuje novy softwarovy syntak .. ved ich je uz tolko .. to vam stale daky chyba ???
no sak mna vlastne tiez... a sme s5 na zaciatku.. proste 303 je pre mna osobne zaujimava aj ked ma milion rokov a niekto moze nadavat ze je prevarena a zhnita.. a prave preto ma zaujima prave tento vsti, lebo by to mohla byt stala dobra 303 + nove modulacne moznosti ktore original nema... mam skoro identicky klon hw 303 a v porovnani s povodnym audiorealsim bassline je to velmi velmi blizke, ako jedina sw emulacia... preto sa na AB PRO tak tesim...Pytkin píše:dendy : no ja neviem .. mna teda vacsinou vzrusuju tie stare veci .. nove gitary ma nezaujimaju .. TIe stare su omnoho zaujimavejsie .. So syntakmi to plati tak isto .. atd ..