Audiorealism Bassline PRO

Ostatní audio software, obecná diskuse
aum generator

Příspěvek od aum generator »

bassline: no ja som to myslel skor tak, ze prechod od jednoduchsich syntez k FM nebolo nic moc az tak revolucne, zatial co granularna synteza bolo nieco uplne ine.

kexik: ja som sa rozhodol uz davnejsie ;) a tiez by ma nejake info o harmonikach zaujimalo. naposledy som na koncerte mal pozicanu a neuveritelne veci sa s tym daju robit ...a co sa mi na tom nastroji paci najviac je, ze nech do toho fukam ako chcem, nikdy to nehra falosne :) ...ale tu sme asi offtopic...nezalozis zvlast thread?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nechapem , preco niekoho vzrusuje novy softwarovy syntak .. ved ich je uz tolko .. to vam stale daky chyba ???

kexik

Příspěvek od kexik »

aum: ale hra ;)
prave som si spomenul na brutalnu asociaciu z detstva, mal som cinsku plastikovu harmonicku kriklavo zelenej farby, ktora vyzerala ako kukuricny klas! nenormalne daco...
v sobotu vyrazam do miestnych hudobnin... myslim ze kupim Gdur
pytkin: tak tak... mne stacia bohate tie 3-4 co furt pouzivam a este stale objavujem ameriku

aum generator

pytkin: ja som pravdupovediac okrem reaktoru a pure-data za poslednych 6 rokov nepouzil ziadny sw synth...(ale teraz sa chystam vyskusat neuron)

kexik: ale hra - myslis falosne? a kedy? mne to ladilo furt.

bassline

...

Příspěvek od bassline »

aum:....ja zas pouzivam jedine rizn.....nic ine......ovsem skusal som a skusam zo zaujimavosti aj ine soft synths ale to len cisto ohladom ladenia-chcem si vyskusat moznosti daneho synthu, nepouzivam na produkciu....v nicom inom neviem robit len v rizne....

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:nechapem , preco niekoho vzrusuje novy softwarovy syntak .. ved ich je uz tolko .. to vam stale daky chyba ???
preco niekoho vzrusuje nova gitara ?? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje novy multiefekt ? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje novy hardware synth ?? ved ich uz je tolko.. preco niekoho vzrusuje nove auto ? ved ich uz je tolko ... preco niekoho vzrusuje novy film ? ved ich uz bolo natocenych tolko.. atd atd atd ... preco sa ludia vlastne vobec zaujimaju o nove veci ?? ved je tolko starych .. vratme sa do jaskyne...
:)
na druhej strane plati to co som povedal.. novy synth potesi ale keby aj odteraz u nikdy nic nove nevyslo tak nevadi.. :))

aum generator

dendy: nove auta zvyknu byt bezpecnejsie, rychlejsie, s mensou spotrebou a pohodlnejsie...nove SW synthy su v 99% pripadov stale to iste, len ine obrazky knobov to ma pokreslene a krajsie animovane kable...co je samozrejme tiez strasne vzrusujuce (napr. z animovanych kablov v reasone som bol tak vzruseny ze ma to az rusilo pri praci a chytro som reason radsej odinstaloval (hlavne ked som sa pozrel na cpu meter))...

taky HW je aspon fetis z koze a kosti a krvi a mlieka...ale nad SW pluginom masturbovat, mi prijde nejake divne

Mik

Příspěvek od Mik »

aum:dobrej prispevek posledni, celkem sem se nasmal, fakt

k harmonice: doporucuju vyzkousenou znacku hohner, zejmena s ohledem na trvanlivost v ramci vice let, dale bych doporucil ceckovou a chromatickou na kterou zahrajes cokoliv (teda pokud to nemas ke kytare, to by neslo obsluhovat posuvnik) a jeste bych take doporucil s kulatymi otvory, no proste klasika starej hohner - ty kulaty otvory kvuli praci s jazykem, lepsi moznosti hrat rytmiku, atd.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : no ja neviem .. mna teda vacsinou vzrusuju tie stare veci .. nove gitary ma nezaujimaju .. TIe stare su omnoho zaujimavejsie .. So syntakmi to plati tak isto .. atd ..

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:dendy : no ja neviem .. mna teda vacsinou vzrusuju tie stare veci .. nove gitary ma nezaujimaju .. TIe stare su omnoho zaujimavejsie .. So syntakmi to plati tak isto .. atd ..
no sak mna vlastne tiez... a sme s5 na zaciatku.. proste 303 je pre mna osobne zaujimava aj ked ma milion rokov a niekto moze nadavat ze je prevarena a zhnita.. a prave preto ma zaujima prave tento vsti, lebo by to mohla byt stala dobra 303 + nove modulacne moznosti ktore original nema... mam skoro identicky klon hw 303 a v porovnani s povodnym audiorealsim bassline je to velmi velmi blizke, ako jedina sw emulacia... preto sa na AB PRO tak tesim...

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy: pm si preskumal?

peteness

Příspěvek od peteness »

pouziva tady nekdo Rebirth? jeste ho nekde mam, docela me to s nim bavilo

bassline

RB-330

Příspěvek od bassline »

Ja som na rebirtovi vyrastol :P ...jojo, pekny softik to bol, len ma zacal neskor uz obmedzovat....na nom tvorit melodicke linky bola ozaj makacka...

dendy

Příspěvek od dendy »

peteness píše:pouziva tady nekdo Rebirth? jeste ho nekde mam, docela me to s nim bavilo
rebirth R.I.P. ... no bol sice prvy ale inac nie moc vydarena emulacia, zvukovo tak na 60% viac nie...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Rebirth je fakt hroznej :D Nejlepci SW emulace je prave Audiorealism. Sice ma lehkej digitalni nadech, ale je supr...

Odpovědět