markuc píše: Zatímco reálné omezení Music Studia - 64 stop a 4 inzerty - jsi zmínil velmi okrajově a ještě vymezil slůvkem "tuším", větu o zaměření na tvořící muzikanty jsi pěkně rozvinul.
... Smarja, Markuci, vazim si tve prace ale nezlob se na me, resit kterou vetu jsem rozvinul, kterou ne to nebudu. Ptali jste se me na rozdil, rozdil je prave v zamereni (bez ohledu zda to nekomu prijde jako marketingovej zvast) a proto jsem to neopomnel zminit.
Můžeš prosím napsat v bodech, co Music Studio má z velké Samplitudy a co tam není ? Je tam score edit ?
...muzu:
JE
Je tam spectral editor ?
...
NENI, ten je jen v PRO verzich
Je tam podobně luxusní pálení CD a DVD jako ve velké ?
...
JE
------------------------------------------------------------------------------------------
Za ty peníze to bude možná zajímavej kousek software, ale zatím víme jen to, že má "skoro" všechno, tak bude kratší uvést, v čem je opravdu omezený
... to bych rek, skoda ze ho nemuzu prodavat ;*-( . Veci co chybi v MSMS proti PROFI verzim viz.:
http://www.magix.com/gb/samplitude-producer/
Co se týče tvého seznamu na začátku, možná tam není vybarvené všechno, o čem jsme tu konstatovali, že Reaper umí ... lehká aktualizace by neškodila.
... bude mi potesenim
Elastic audio máme jednoduché v ReaTune
... s tim nesouhlasim, ReaTune je spis neco jako G-tune, to nema s Elastic Audio (filosofie jako Melodyne - viz pastnute video) mnoho spolecneho.
reverb sice uvádíš, ale jinde píšeš, že uvádět pluginy nemá cenu, když si je člověk může doplnit dle libosti ...
... ok, Reverb teda smazu.
více časových měřítek na ose umí.
... screenshot PLS, ja to nenasel.
Detekce transientu má taky
... tak aby podle nich umel kvantizovat ?
obdobu Revolver tracks umí pomocí Takes
... podivam se.
Různé vizualizace má Reaper na JS pluginech.
ono toho pak možná nebude tolik, co by neuměl
... porad toho dost zbyva.
to samozřejmě nic nemění na faktu, že je Samplitude naprosto profesionální software za profesionální cenu.
... to kazdopadne, a ProX je zase este o hodnej kus dal (o Sequoia nemluve).