JAKY SOFTWARE PRO ZPETNOU KONTROLU INTONACE ZPEVU GRAFEM V%?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Zamčeno
jackies

Příspěvek od jackies »

JAKY SOFTWARE PRO ZPETNOU KONTROLU INTONACE ZPEVU GRAFEM V%?

Žádný!
Je to píčovina na entou.
I kdyby si ho sehnal a měl, tak ti nic neřekne.
Opravdu nevím jakým stylem bys musel zpívat abys dokázal udělat nějakou zpětnou kontrolu.
Říká ti něco glisando, tremolo, vibráto atd ....
Že ty myslíš zpěvem jen jednotlivé dlouhé tóny ?
Buď soudný, zpívej, uč se zpívat ale nešpekuluj o hovadinách.

To byl můj poslední příspěvek v téhle debilní (ze začátku legrační) debatě.
Howgh !

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

zamknite to tu...

toxin

Příspěvek od toxin »

Jirko už normálně choď do piči...
Delší dobu sem neměl na EZ čas ale teď koukám co si ze sebe zase zvládnul vypotit ,neuvěřitelný.Nejde mi o to že si tu řešíš nějákou ladičku to mě je úplně buřt ale totálně mě nasralo to jak si v tom druhém tématu začal řešit jak spustit VST FX.Tak můžeš mě dohjzlu vysvětlit jak si předtím mohl zkoušet ty softwarové kompresory co ti tu spousta lidí včetně mě doporučovala ????!!!! grrr

Jirka2

Příspěvek od Jirka2 »

EXCOM píše:Jirka2 : a nie si ty Lakatos opravar traktorov?

toto fakt nema cenu, kto sa nevie chovat, sa nebude vediet chovat nikdy...

Stekarna na laiky (Oblibena ventilace Exona a jemu podobnych)

Zde si na smetisti, svoje komplexi, mohou lecit stekanim na laiky ti, kteri jsou namysleni a povyseni do takove miry, ze nesnesou hloupe otazky od hloupych laiku. Toto tema je vhodne pro hudebni odborniky a budouci politiky (Hitlery, Staliny, Bin Ladiny a jinou mentalne sebezakomplexovanou elitu vseznalych).:

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?p=176510#176510

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jirka2 píše:
EXCOM píše:Jirka2 : a nie si ty Lakatos opravar traktorov?

toto fakt nema cenu, kto sa nevie chovat, sa nebude vediet chovat nikdy...

Stekarna na laiky (Oblibena ventilace Exona a jemu podobnych)

Zde si na smetisti, svoje komplexi, mohou lecit stekanim na laiky ti, kteri jsou namysleni a povyseni do takove miry, ze nesnesou hloupe otazky od hloupych laiku. Toto tema je vhodne pro hudebni odborniky a budouci politiky (Hitlery, Staliny, Bin Ladiny a jinou mentalne sebezakomplexovanou elitu vseznalych).:

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?p=176510#176510
co na toto povedat... nechame si tu zajebavat ezone takymto chujom? malo by sa to poriesit.... lobotomia sa tazko lieci...

Jirka2

Příspěvek od Jirka2 »

Wohma:

Precti si muj prispevek reagujici na tvoji ladicku, ktery se zretelne zminuje o tech cisilkach. Tak, prosim, cti a vnimej, drive nez zacnes kritizovat a urazet:

No tak to je pekne zkurvena ladicka (ten tvuj odkaz)!!!! Jsou tam dilky po pouhych 25 centech, coz je opravdu hruba fuserina!!!!! (I kdyz tam mas cisilka, ktera ti to reknou velmi presne, tak opticky = pouhym pohledem na polohu rucicky rozeznas presny hovno.

Jirka2

Příspěvek od Jirka2 »

Jirka2 píše::

DEBATA JE O, NA TEMA:

Jirka2 píše:
JAKY SOFTWARE pouzit PRO ZPETNOU KONTROLU INTONACE ZPEVU GRAFEM V procentech?

Hodlam si sve nacvicovani zpevu nahravat a pak se kouknout na graf, abych videl o kolik procent a v kterych mistech a zda nahoru ci dolu jsem vedle.

Na tom grafu potrebuji vodorovne linky (coz je svisla osa grafu) s rozlisenim po deseti procentech (ci lepe po jednotkach procent), abych videl (ci dokazal odhadnout) chyby az na jednotky procent.

Mam na mysli neco takoveho jako je chromaticka ladicka na kytaru (hardware) SEIKO SAT 500 CHROMATIC TURNER, kde vam rucicka ukaze odchylku od spravneho naladeni v procentech a je tam stupnice v procentech rozdelena po dilcich po 10 procentech. Ja chci to same (ci mozna, jeste lepe, s rozlisenim po dilcich po jednotkach procent), ale NE pouze v realnem case, ale take s moznosti zaznamu pomoci grafu.

POZOR: Hledam takovy software, kde NENI casove omezeni na onen zaznam, ci je ono omezeni minimalne na jednu hodinu ci delsi cas. (Protoze nehodlam prerusovat nacvik zpevu po kazdych napr. cca 8mi minutach, jenom proto, abych se podival o kolik ujizdim. To se kouknu az potom, kdyz dozpivam.)
Hledam na Googlu uz asi 3 tydny takovy to software, ale maximalne jsem nasel takovy hnuj, kde je casove omezeni na cca 8 minut a pak se to automaticky maze a nahrava znovu, coz mi je na hov....nic. Tez mi je na nic software, ktery jsem nasel, kde je rozliseni na svisle ose (vodorovnych linkach - po dilcich) pouze po celych notach, nikoliv po jednotkach (ci alespon desitkach) PROCENTECH ke KAZDE zazpivane note.

Verim, ze urcite neco takoveho co hledam, existuje, ale to je jako kdybych hledal jehlu v kupce sena. Tolik podobneho softwaru tomu co hledam, jsem jiz nasel, ale porad nic a nic, to co presne hledam. Pritom to neni nic dovijak sloziteho ci narocneho ci vyjimecneho. Nemusi to byt freeware ci shareware, muze to byt i za prachy, ale musi se to dat nekde stahnout alespon na zkusebni (trial) verzi casove omezenou, ale v plnem funkcnim rozsahu.
JAKY SOFTWARE pouzit PRO ZPETNOU KONTROLU INTONACE ZPEVU GRAFEM V procentech?
No, jasne, ale je podstatne, co je na tom grafu naneseno = co je na svisle a vodorovne ose a v jakych jednotkach. Vodorovna osa vetsinou znaci cas, ale u svisle osy je problem najit graf, kde jsou oznacena procenta s presnosti na jednotky ke KAZDEMU tonu, ktery zazpivas. Presnost na pouhe tony je mi na hovno. To je pro profesionala prilis mala presnost.

Dam priklad. U hrubeho rozliseni s presnosti zda si zazpival napr. Ceee nebo Deee se da ta presnost prirovnat na kilometry jako zda jsi od Prahy 10 ci 50 kilometru. Jenze, ja potrebuji vedet detailnejsi/presnejsi vzdalenost od Prahy a to s presnosti vdalenosti od Prahy na milimetry. Nikoliv kilometry. Abych intonaci vypiloval co nejlepe na profesionalni uroven. Nikoliv amaterskou.

Dam priklad: Vem si do ruky chromatickou ladickou na kytaru, kde je rozliseni po dilcich deseti procent (hardware - napr. SEIKO SAT 500 CHROMATIC TURNER) a snaz se zazpivat velmi pomalu, nejakou melodii. Amater bude rad, kdyz mu ta ladicka pokazde ukaze jakou notu on zazpival, to jest, bude rad, kdyz se strefi s presnosti "NA NOTY". (I to je tezke pro amatera vydrzet s dechem na urcite note a nehoupat s intonaci +- ton).
Ale profesionalu, nestaci jen pouze udrzet onu notu (ton), ale bude chtit udrzet onen ton (notu) s presnosti co nejvyssi, tak, aby mu ta ladicka ukazala na display rucickou na NULA procent odchylky. (Coz samomzrejme malokdo vzdy dokaze. Me bude stacit tolerance +- 3 procenta?)

Me ta sit s tonami nestaci. To je velmi hrube rozliseni. Pro amatery. Ja hledam graf (SIT), kde KAZDY ton je jeste navic zvetsen/rozlozen/PRIBLIZEN/ZVETSENA PRESNOST JAKO POD MIKROSKOPEM, to jest: ma sit s procentama ukazujici odchylku od ABSOLUTNI frekvencni (kmitoctove) presnosti (tak jako to mas na ladicce na kytaru napr. SEIKO SAT 500 CHROMATIC TURNER.

Ja nehledam dalekohled, ale hledam sit detailni jako MIKROSKOP.
Amorph: P.S.

Rekl jsi: "LADICI program".

Mozna, ze to je ten kamen urazu. Protoze softwaerove LADICKY ti POUZE ukazujou jak jses naladeny v REALNEM case, ale nedelaji ZAZNAMY v podobe grafu v procentech.

Ale programy na trenovani intonace ty zaznamy v grafech delaji. Jenom najit ten spravny, kde je HUSTA sit v procentech jednotlivych tonu, nikoliv RIDKA v pouhych tonech.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ok .. trosku sa to tu zvrhlo .. tak to zamykam ..

Zamčeno